ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καλό τέλος για το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ημαθία – ανάρρωσε πλήρως ο 49χρονος

Καλό τέλος για το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ημαθία – ανάρρωσε πλήρως ο 49χρονος

Καλά είναι τα νέα από την πορεία της υγείας του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος με κορονοϊό στην Ημαθία.

Έχει παρέλθει ο μέγιστος απαιτούμενος χρόνος από την εμφάνιση των συμπτωμάτων και ο άνθρωπος έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο 49χρονος άνδρας επιβεβαιώθηκε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό στις 24 Μαρτίου, λίγες ημέρες αφού είχε επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική, ενώ δε χρειάστηκε η νοσηλεία του στο νοσοκομείο, καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε ήταν ήπια και η ανάρρωσή του έγινε στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Veriotis.gr, στην ιχνηλάτηση των επαφών του και των μελών της οικογένειάς του, δεν ανιχνεύθηκαν νέα κρούσματα, κάτι που επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση που κράτησε, επιστρέφοντας από το ταξίδι του, προκειμένου να μην διασπείρει τον ιό. Ο 49χρονος έθεσε αμέσως τον εαυτό του σε καραντίνα, μη ερχόμενος σε επαφή ούτε με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ με την παρουσία των πρώτων συμπτωμάτων, συμβουλεύθηκε αμέσως ιδιώτη γιατρό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Νοσοκομείο Βέροιας, κατά την άφιξή του στις 23 Μαρτίου για τη λήψη δείγματος, φρόντισε να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του στο σπίτι, ακολουθούσε τις καθημερινές οδηγίες των γιατρών, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, καταφέρνοντας έτσι να βγει απόλυτα υγιής από αυτή την περιπέτεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Πλέον, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 49χρονος άνδρας είναι απολύτως υγιής και σε θέση να επανέλθει άφοβα στην καθημερινότητά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *