ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι διαδικτυακές προπονήσεις του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι διαδικτυακές προπονήσεις του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Το άκρως πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η Ακαδημία Άθλος, για όλα τα αναπτυξιακά της τμήματα, με προπονήσεις μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Skype, ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη εβδομάδα (και για μερικά τμήματα δεύτερη) λειτουργίας του.

Ο προπονητής και υπεύθυνος της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ κ. Αγγέλης Βασίλης δήλωσε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που εφαρμόζει ο ΑΘΛΟΣ: «Μετά την νέα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοιμας σε κάθε γωνιά του πλανήτη με την πανδημία του covid-19, οι συνεργάτες μου κι εγώ έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ τόσο εμείς αλλά και τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας: να διατηρήσουμε την επαφή μας δηλαδή με το αγαπημένο μας άθλημα το basketball, να γυμναζόμαστε αλλά και να συναντιόμαστε. Έτσι αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε σε πραγματικό χρόνο τις διαδικτυακές προπονήσεις μέσω του προγράμματος e-practice.

Το πρόγραμμα που λειτουργεί για όλα τα τμήματα και όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας βοηθά τους μικρούς μας φίλους να γυμνάζουν το σώμα τους, να κάνουν βασικές ασκήσεις τεχνικής, να συζητούν με τους προπονητές και τους συναθλητές τους για διάφορα θέματα και όλα αυτά σε ζωντανό χρόνο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, που προϋποθέτει αρκετή δουλειά και προεργασία από τους προπονητές, εφαρμόζεται από πολύ αξιόλογες και συγκεκριμένες Ακαδημίες στη χώρα μας.

Ευχαριστούμε πολύ, για άλλη μια φορά γονείς και παιδιά που μας εμπιστεύονται και μέσα σε αυτή τη δοκιμασία, και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βλέπουμε έστω και μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών, για όσο χρειαστεί, τα παιδιά να χαμογελάνε. Καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα και στη καθημερινότητά μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *