ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για τον εορτασμό του Πάσχα

Απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για τον εορτασμό του Πάσχα

Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς ανέφεραν σήμερα Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 πως δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για τον εορτασμό της Ανάστασης την Κυριακή του Πάσχα. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανέφερε, “Θα ήταν άδικο να παρασυρθούμε από την Άνοιξη και να παραβιάσουμε τα περιοριστικά μέτρα. Oι έλεγχοι των αρχών είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας”.

Στην απογευματινή ενημέρωση ο Νίκος Χαραδαλιάς αναφερόμενος στην Κυριακή του Πάσχα, ουσιαστικά επανέλαβε αυτά που είπε ο Στέλιος Πέτσας. “Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων κατά τις γιορτές του Πάσχα. Θα γιορτάσουμε όταν θα έχουμε βγει νικητές από αυτή τη μάχη. Είναι ο δικός μας Γολγοθάς που πρέπει να ανέβουμε για να έρθει η Ανάσταση.

2 Comments

  • ΡΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΡΙΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΣΥ Μ……Α ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Ή ΜΟΝΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    • Πες τα άιντε δεν μας παρατανε με τις βλακείες τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *