ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σπαθιά και καραμπίνες βρέθηκαν στην περιοχή της Αλεξάνδρειας

Σπαθιά και καραμπίνες βρέθηκαν στην περιοχή της Αλεξάνδρειας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν χθες (22 Απριλίου 2020) το πρωί με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τρία άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνες που έγιναν σε δύο οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία σπαθιά μήκους 103, 62 και 57 εκατοστών αντίστοιχα και μία κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, διότι σε έρευνα της οικίας τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης και όπως προέκυψε από την έρευνα, το ένα άτομο είχε προβεί με αυτήν σε άσκοπους πυροβολισμούς.

16 Comments

  • Γιδάς – Ουγκάντα

  • Πω πω έχουμε Νίντζα στην Αλεξάνδρεια? Γιάννη εσύ ή ο Κώστας ο σαμουράι?

  • Αν η αστυνομια έκανε έφοδο στον γνωστό μαχαλά της Αλεξάνδρειας θα έβρισκε από 2 όπλα σε κάθε σπιτι. Αλλά ναι ξέρουμε ο Μαχαλάς είναι στο απυρόβλητο για άλλη μια φορά.

  • Χρυσαυγίτες θα ήτανε

  • Μεμονωμένο περιστατικό, δεν αντικατοπτριζει σε καμία περίπτωση την κατάσταση στον μαχαλα.

  • Δουλειά δέν είχε ο διαολος ……. τα παιδιά του…

  • Στο γνωστο μαχαλα της αλεξανδρεια γιατι δεν γινονται ελεγχοι? Θα βρουν ολο τον οπλισμο του ελληνικου στρατου.

    • Ρε ξέρεις τη λες από το στόμα σου. Για ηρεμιστε λίγο ρε

  • Γελοίοι όλοι σας ! Ρατσιστες όλοι σας !! Ο μαχαλάς ήταν αυτός που γλίτωσε την Αλεξάνδρεια και τα έβαλε με τους λαθρομετανάστες όταν σήκωσαν οι αστυνομικοί τα χέρια πάνω. Υποκριτές μιλάτε για όπλα και ναρκωτικά όταν συνεργάζεστε με ανθρώπους από τον μαχαλα , αλλά όχι μόνο ο μαχαλάς τα κάνει. Κατηγορείται για παρανομίες όταν επιχειρηματίας φαληρησε και πηγαίνε σε σπίτια ηλικιωμένων για να τους κλέψει λέγοντας ότι είναι από την εφορία, στον μαχαλα τουλάχιστον ουδέποτε τον αρνήθηκαν και δεν το κάνουν όλοι φασίστες! Στον μαχαλά παντρεύονται μικροί αλλά θα πάρουν έναν , δεν θα ξεπατωθουν στο πήδημα και στις ανωμαλίες , σέβονται τους μεγαλύτερους και την οικογένεια και είναι πεντακαθαροι ! Από τον μαχαλα ζείτε,εσείς θα πάτε σε μια ταβέρνα θα πληρώσετε 30€ και από τον μαχαλα θα πληρώσουν και 100 και 200€ ! Αυτός είναι ο μαχαλάς και αν χρησιμοποιεί όπλα δεν το κάνει για να σκοτώσει άλλους, για τις μπαλωθιες στην Κρήτη δεν άκουσα κάτι… και στο κάτω κάτω της γραφής αφού δεν σε πειράζει ποιο το πρόβλημα σου . Είναι Έλληνες (βλάχοι) δυστυχώς για σας δεν είναι γύφτοι , πολίτες του κράτους , όπου ζουν στον τόπο τους ως γνήσιοι Αλεξανδρινοί από τους παππούδες και προπαππούδες και στο σπίτι τους μπορούν να κάνουν οτιδήποτε, δεν είδα ποτέ από τον μαχαλα κάποιον να βιάζει ή να σκοτώνει ….τέλος πάντων θα πω και άλλα και δεν πρέπει…
    Ας σταματήσει αυτός ο ρατσισμός , αντιμετωπίζεται τους Αλβανούς ως κατοίκους της πόλης και τους βλαχόφωνους που είναι ντόπιο πλέον στοιχείο αρέσει δεν αρέσει…πόσο για κλάματα είστε !

    • Αδερφέ εγώ είμαι ο μουσάτος δεν βάζω ανονιμος και ψεύτικα ονόματα αυτή που κατιγορουν το μαχαλα ούτε στο μικρό το δακλιλο δεν μπορούν να τους φτάσουν. Απλά μας ζιλευουν τα τσουτσεκια ο καθένας λέει της …….. του δεν έχουν ………….. να βγούνε έξω φανερά να πούνε αυτά που θέλουν για το μαχαλα ασ βγουν η ψευτομαγκες

  • ενχρωμα όπλα.

  • Και που τα βρίσκουν ρε μεγάλε τα 100 και τα 200 ευρώ για ταβέρνες ο μαχαλάς αφού θεωρητικά δεν έχουν λεφτά και ζούνε όλοι με τα επιδόματα?

    • Πόσο γελοίος! Πόσο ρατσιστής! Οι περισσότεροι δουλεύουν τίμια βλαξ,αυτοί που παρανομουν είναι λίγοι και που δεν είναι αποδεκτοί από τους υπολοίπους. Γελοίοι ….

    • Και το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι ρε ρατσιστή που είσαι θες κατή εσύ

  • Μόνο με ψεύτικα ονόματα ξέρετε να κάνετε μάγκες ………. Σιγά ρε τι βρικανε καμία μπαζουκα σιγά το έχετε …….. το θέμα….

  • Να μας πουνε και εμάς τι δουλείες κάνουν και έχουν να ξοδεύουν 100σταρια και 200σαρια στις ταβέρνες να τις κάνουμε και εμείς ρε μ….κα. Γιατί εγώ που δουλεύω τίμια με το ζόρι βγάζω την οικογένεια μου μια φορά το μηνά και με το ζόρι ξοδεύω 50 ευρώ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *