ΤΟΠΙΚΑ posted by

Λύθηκε το πρόβλημα με τα νερά στα Αμπελοτόπια – τι απαντάει η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Λύθηκε το πρόβλημα με τα νερά στα Αμπελοτόπια – τι απαντάει η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Δημοσιεύσαμε χτες ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με βρώμικα νερά στα Αμπελοτόπια στην Αλεξάνδρεια ύστερα από μήνυμα αναγνώστριας (κλικ ΕΔΩ). 

Ύστερα από σημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήρη Τόκα, ενημερωθήκαμε πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή, αποκαταστάθηκε πλήρως.

Όπως μας είπε ο κ. Τόκας, ύστερα από καταγγελία που υπήρχε στη ΔΕΥΑΑλ., εντοπίστηκε πολίτης ο οποίος με ιδιωτική αντλία άδειαζε χώρο συγκέντρωσης λυμάτων μέσα σε φρεάτια της ΔΕΥΑΑλ. δημιουργώντας πρόβλημα στη γραμμή 1 της περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Τόκας, έγιναν οι ανάλογες συστάσεις για να μην γίνει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

3 Comments

  • Και να είναι μόνο αυτό την μεγάλη τρίτη σε φρεάτιο στα Αμπελοτοπια υπάλληλος της ΔΕΥΑΛ απέναντι από το σπίτι μου από το φρεάτιο εβγαλε μια κλουβα χαρτιά και σερβιέτες τι να πω μετά πως να μην βουλώσουν τα φρεάτια τόσο βλακεία γίνεται

    • Για γράψε και το όνομα σου μην ντρέπεσαι , που μένεις να δούμε ποιοί τα ρίχνουμε? Γιατί τα ίδια ακούμε εδώ και 5 χρόνια

  • Δεν ξέρω τι διορθώθηκε την Παρασκευή, πάντως στην αυλή μου ειχα νερα απο την αποχέτευση ολο το Σαββατοκύριακο. Πηρα τηλέφωνο να το διορθώσουν, αλλα δεν έγινε τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *