ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η βιβλιοπρόταση από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Η βιβλιοπρόταση από την POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εκδόσεις: Πατάκη

Συγγραφέας: Anita Loughrey

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το κουνελάκι βγάζει το κεφάλι του από το λαγούμι και κοιτάζει γύρω με περιέργεια. Γνωρίζει πως ήρθε η άνοιξη. Τι άραγε να σημαίνει αυτό; Είναι περίεργο να το μάθει. Τρέχει λοιπόν προς το δάσος. Πολύχρωμα λουλούδια, φύλλα στα δέντρα και άλλα τόσα καινούρια πράγματα να γνωρίσει. Όμως η βόλτα του του πήρε το νου και χάνεται από το σπίτι. Ρωτάει τα ζώα που βρίσκει στο δρόμο του όμως κανένα δεν ξέρει που μπορεί να είναι το σπίτι του. Τι λέτε θα καταφέρει να επιστρέψει σπίτι του;

Μια άκρως ανοιξιάτικη ιστορία με πλούσια εικονογράφηση, απλό λεξιλόγιο και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη της ιστορίας. Ένα βιβλίο που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν όσα συμβαίνουν στην φύση την εποχή της άνοιξης, να αγαπήσουν τους ήχους της φύσης και να νιώσουν την αξία που έχει η φύση σε κάθε εποχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *