ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σε προχωρημένη αποσύνθεση το πτώμα του άνδρα στη Βέροια που βρέθηκε κρεμασμένος

Σε προχωρημένη αποσύνθεση το πτώμα του άνδρα στη Βέροια που βρέθηκε κρεμασμένος

Συγκλονισμένοι είναι οι περίοικοι στη γειτονιά της Βέροιας όπου το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 βρέθηκε κρεμασμένος άντρας.

Το πτώμα στον ισόγειο χώρο ερειπωμένου κτιρίου ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς εικάζεται ότι βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον 3 μήνες. Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε πρώτος ένας κάτοικος της περιοχής που πέρασε από το σημείο προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του. Το μακάβριο μυστικό που έκρυβε το εγκαταλελειμμένο κτίσμα επί της οδού Γεωργίου Γουδή 17 στο κέντρο της Βέροιας, αποκάλυψε έπειτα από μήνες ο δυνατός αέρας που άνοιξε την κεντρική είσοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, πιθανότατα πρόκειται για έναν άνδρα 54 ετών, κάτοικο της περιοχής, που ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια, λίγα μέτρα μάλιστα από το σημείο που έδωσε τέλος στη ζωή του και που τα ίχνη του είχαν χαθεί από τα μέσα Ιανουαρίου.

Αναμένονται όμως τα επίσημα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA που έχει διαταχθεί παράλληλα με την νεκροψία νεκροτομή, καθότι η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και ο θανών δεν έφερε πάνω του κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, παρά μόνο προσωπικά αντικείμενα.

Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας ένα πολύ χοντρό σκοινί που έδεσε καλά σε ένα δοκάρι της κατεστραμμένης οροφής, καθώς και μια σκάλα που μετέφερε ο ίδιος στο σημείο, πιθανότατα βραδινές ώρες, αφού δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη των γειτόνων.

Νωρίς το μεσημέρι η σορός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τη νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *