ΤΟΠΙΚΑ posted by

Εργασίες της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στον πεζόδρομο

Εργασίες της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στον πεζόδρομο

Στον πεζόδρομο της Εθν. Αντίστασης στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου 2020 συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξάνδρειας.

Το συνεργείο κάνει εργασίες της Επιχείρησης στην περιοχή οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πιθανόν και εντός της ημέρας.

Δείτε εικόνες:

4 Comments

  • Σημειώστε την μέρα παιδιά να την έχουμε επίσημη τοπική εορτή. Έργα στο Δήμο μας. Ένα έργο πνοής. έργο τετραετίας.

    • Άνθρωπος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει φρεάτιο αποχέτευσης από φρεάτιο ομβρίων υδάτων το μόνο που μπορώ να του πω είναι αν η βλακεία ηταν εργόχειρο τώρα θα είχε κάνει την προίκα του , το κουβαδάκι σου και στον Έβρο κουραμπιέ

    • Κύριε Πετρίδη μένεις εδώ στην περιοχή μας ναι ή όχι; Κάτι για Έβρο διαβάζω και αν είσαι όντως στον Έβρο είναι φυσικό και επόμενο να γράφεις αυτά τα αναληθή που αναφέρεις. Αν πάλι είσαι εδώ στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και δεν βλέπεις το έργο που παράγει η ΔΕΥΑΛ τους 4 τελευταίους μήνες ή είσαι προβληματικός τύπος ή τα λες από καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς και για να τα λέμε με το όνομα τους κάνεις κακής ποιότητας αντιπολίτευση μιας και ήσουν υποψήφιος με άλλο ψηφοδέλτιο στις τελευταίες εκλογές. Να είσαι σίγουρος ότι όσα κακόβουλα κι αν γράφεις οι αξίες είναι άξιες και δεν αλλοιώνονται ότι κι αν γράφουν κάποιοι τύποι σαν εσένα, για ιδιοτελείς σκοπούς! Ο Τόκας παράγει έργο είναι ο άνθρωπος που θα αφήσει εποχή στη ΔΕΥΑΛ και κάτι τύπους αόρατους σαν εσένα τους έχουμε γραμμένους εις τα παλιότερα των υποδημάτων μας!

  • 30 χρονια παρανομο κτηριο, δεν ηταν συνδεμο στην αποχετευση ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *