ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σύλληψη από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας το πρωί

Σύλληψη από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας το πρωί

Συνελήφθη σήμερα (17 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού γείτονα του, προχθές το βράδυ, μετά από διαπληκτισμό, εκσφενδόνισε σε βάρος του διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Επίσης με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα προέβη σε πυροβολισμούς στον αέρα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα με αποξεμένο τον αριθμό σειράς και 8 κυνηγετικά φυσίγγια.

Στην αυλή του σπιτιού του εντοπίστηκαν 9 χρησιμοποιημένα κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

8 Comments

  • ΓΙα τα αυτοκινητα που εχουν ηχεια κ περνανε ακομη μπροστα απο το Α.Τ γιατι δεν κανουν κατι ? Το θρασσος το πεκτησαν απο τοθς ιδιους που τπους χαιδευουν κ δεν εφαρμοζουν τους νομους!!!
    Για τα μηχανακια χωρις εξατμιση ?
    Πρχοχθες μεχρι το πρωι οι ROMA απο το Καψοχωρι ειχαν γλεντι με Ορχήστρα ασε δε η Βετσοπουλου κ το παρκαρισμα ………..
    ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ?
    Ο Αστυνομικος Διευθυντης τα γνωριζει αυτα ?
    Οι κυβερνώντες βουλευτες κ ο Υφυπουργος τι λενε οσο για τον κο Χρυσοχοιδη ……………..ποσο περηφανο να αισθανεται που η ΠΑΡΑΜΟΝΙΑ κ η ΑΝΟΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΎΣΕΙ στον τοπο του ?
    ΕΛΕΟΣ

    • Τα ηχεία και η εξάτμιση σε πειράζουν εσένα στόκε..έλα να μας τα βγάλεις με τους ……. σου τους μπάτσους αλλά να ρθειτε με τον ……….ανώνυμε φασιστόβλακα

    • Μόλις ενίσχυσες τα επιχειρήματα του,σε ευχαριστούμε και έδειξες σε όλους πως οταν το θαρος δεν εχει την κατάλληλη παιδεία γίνεται θράσος

  • ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΕΑΝ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΟΜΑ – ΗΜΕΔΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΩΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Λ Ε Γ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΜΑΘΙΑ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    ΑΦΗΝΟΥΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΠ..
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ…

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟ,

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

  • Όταν το τμήμα Αλεξάνδρειας γίνει πραγματικό τμήμα αστυνομιας και εφαρμόζει τον νομο ισα προς όλους τους πολίτες τής πόλης αυτής τότε κάτι μπορεί να γίνει, γιατί όταν τούς καλεις να επέμβουν και τούς γνωστοποιεις ότι την φασαρία την προκαλούν Ρομά τότε πάντα υπάρχει μία δικαιολογία για να σε πουν.

  • Βλαχοφονι ισαν.και.οχη Ρόμα η ημεδαπός. Να μήν πο και εγώ για τι ρατσα σας 500χρονια ξέρετε εσείς

    • Όταν ξεσηκωθουν τα αδέρφια σας ή μετανάστες ελάτε να ζητήσετε βοήθεια από το μαχαλα.. Μόνο να σχολιάζετε είστε γιατι ποτε άλλο δεν είστε… Εχει γίνει μια παρεξήγηση στο μαχαλα δεν έχει γίνει στην βετσοπουλου και χεστικατε όλοι στα σχόλια και στο κοτσοπουλιο αφιστε το μαχαλα στην ζωή που έχει και εσύς κοιτάξτε την ζωή σας… Αλλά όταν ξεσηκωθουν η μετανάστες τότε να σας δω ρε βοτιροπεδα τότε

  • ΜΑΧΑΛΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΛΩΡΟΙ… ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.. 1 ΜΕ 1 ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ.. ΜΟΝΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *