ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Μόλις 4 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο – κανένας θάνατος

Μόλις 4 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο – κανένας θάνατος

Κανένας νέος θάνατος ασθενούς με κορονoϊό δεν σημειώθηκε σήμερα, σκορπώντας για μια ακόμα φορά χαμόγελα στη χώρα μας. Ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους 165.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.840 μετά την επιβεβαίωση μόλις 4 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονoϊού το τελευταίο 24ωρο.

Εκ των συνολικών κρουσμάτων το 55.1% αφορά άνδρες. Από αυτά, 616 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.475 (52%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Όσον αφορά στους νεκρούς οι 47 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 22 συμπολίτες μας, με διάμεση ηλικία τα 73 έτη. Εξ αυτών, 9 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Επιπλέον, 95 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουν συνολικά ελεγχθεί 136.001 κλινικά δείγματα.

In.gr

1 Comment

  • Το ίδιο το σατανιασμένο βλαχαδερό από το hayvanard άρχισε τώρα να… διανθίζει τον λόγο του με τις παραμέτρους της ψυχικής υγείας, της λειτουργίας όλης της κοινωνίας, της Εκπαιδεύσεως και της οικονομίας – όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν «ανάλγητοι»!

    Κατηγόρησαν το Ηνωμένο Βασίλειο για την πολιτική της ανοσίας αγέλης και ένα μήνα μετά ετοιμάζονται να κάνουν συμφωνία μαζί του για υποδοχή τουριστών άνευ διαδικασίας καραντίνας.

    Μαντέψτε ποιοί είναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *