ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η πρώτη αντίδραση του δημάρχου: “Την Τρίτη θα απαντήσω εγγράφως στις κραυγές ανοησίας”

Η πρώτη αντίδραση του δημάρχου: “Την Τρίτη θα απαντήσω εγγράφως στις κραυγές ανοησίας”

Η πρώτη αντίδραση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για την χτεσινή ανακοίνωση του Θέμη Σιδηρόπουλου (κλικ ΕΔΩ), έρχεται με ένα ενημερωτικό μήνυμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρχε, ο δήμαρχος είπε στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς τα εξής:

“Θα απαντήσω στις κραυγές ανοησίας που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η απάντηση θα γίνει εγγράφως την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 με όλα τα στοιχεία από την αρμόδια υπηρεσία. Δεν είναι πρώτη φορά που επιχειρείται με λάσπη κάτι τέτοιο. Η διοίκηση του δήμου με διαφάνεια και συνέπεια χειρίζεται θέματα που αφορούν το δημόσιο χρήμα και ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Το οτιδήποτε προσπαθούν κάποιοι να περάσουν με άλλους σκοπούς, απλά δεν μας αφορά. Την Τρίτη όλα τα στοιχεία”.

15 Comments

  • Ο Κύριος Σιδηρόπουλος δεν έκανε τίποτα άλλο εκτός από το να δείξει για άλλη μια φορά ότι έχει την ανάγκη αυτοπροβολής!
    Πιο συγκεκριμένα ο μη εκλεγμένος,έδινε οδηγίες διοίκησης στον εκλεγμένο Δήμαρχο!

  • Για το Δήμαρχο όλοι είναι ανόητοι εκτός από τον εαυτό του. Είναι η συνήθης φράση που ξεστομίζει συνήθως. Και το ποιο αστείο. Με διαφάνεια και συνέπεια χειρίζεται θέματα που αφορούν δημόσιο χρήμα και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,δήλωσε. Και εμείς που ζούμε? Στην Τανζανία?? Όμως ο καιρός γάρ εγγύς.

  • Οι κατηγορίες χωρίς στοιχεία είναι λάσπη!

    • Μια βόλτα στα σφαγεία και θα βρεις τις αποδείξεις… αν τις ψάχνεις…

  • Θα προτιμούσαμε κύριε δήμαρχε να απαντήσετε με έργα. Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και δώστε στους πολίτες της Αλεξάνδρειας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

    • Το ορθότερο και πληρέστερο σχόλιο με δυο κουβέντες. Όλα τ αλλά να χαμέ να λέγαμε κύριε δήμαρχε. ΔΕΝ νοιάζει το 99% των πολιτών ποιος είπε τι και σε ποιον. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ μας νοιάζουν.

  • δημαρχε αν δεν γνωριζεις που εδωσες τα χρηματα 7000 ευρω και περιμενεις να σε ενημερωσει η υπηρεσια τοτε δεν εισαι δημαρχος ουτε ξαι διαχειριστης.Κανε ενα καλο στην πολη και παραιτησου….

  • να πατε στα παλια σφαγεια να δειτε τι γινεται με τα αδεσποτα τα μεγαλα σκοτωνουν τα μικρα νηστικα κλουβια χωρις σκυλια στειρωσεις επι τοπου ειναι στο δρομο για την αγριτεξ οπως και στο 722 αδεσποτα παντου γεματα ψιλους πεινασμενα χτυπημενα κτλπ αυτος ειναι ο φιλοζωος

  • …ξεκιναει λεει ενα ανεκδοτο ο ενας και καπακι και ο αλλος απαντα με ακομα ποιο διασκεδαστικο ανεκδοτο!!ΟΟΟΟΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ!!! να πουμε και ενα με τον Τοτο βρε παιδια!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μια φορα ας σοβαρευτουμε και ας ειναι αυτοι που ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ (((δεν μπορω με πιανουν τα γελια…. γιατι κλαμα κλαμα δεν παει…))))) ειλικρινεις…..
    ΥΠΟΜΟΜΗ……………………

  • Προς ενημέρωση των συμπολιτών από τον προϋπολογισμό που υπάρχει στη Διαύγεια:
    Για περισυλλογή ζώων 24000€ (τον γνωστό πλέον σε όλους κ. Λάζο – και συ σπούδαζε το παιδί σου με πτυχία και μεταπτυχιακά για να παίρνει ψίχουλα ή να μεταναστεύει… )
    Για στειρώσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 35000€ (που είναι οεο;;;)
    Για σίτιση 5000€ από προϋπολογισμό και έξτρα 7500€ (που είναι οεο;;;)
    Για εργασίες στον χώρο φύλαξης 40000€ (που είναι οεο;;;)

  • ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΑΝΓΚΟΜΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΘΣΟΧΟΕΙΟ ART-GOLD ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ

  • Υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις…..για το κυνοκομειο της Αλεξάνδρειας…..όσοι δεν πιστεύετε…..να πάτε στα παλιά σφαγεία….να δείτε με τα μάτια σας….τον σκουπιδότοπο….και τα ζώα …με πολλές ασθένειες….γεμάτο τσιμπούρια και ψύλλους….

  • Πολύ καλή η κριτική του προέδρου κυρίου Σιδηρόπουλο.!!!!! Μπράβο Πρόεδρε!!!!!! Όσο για τον Δήμαρχο που λέει ότι είναι κραυγές ανούσιας έχει άδικο ποιο το έργο του για τα ζώα ας μας το πει δημόσια που το κυνοκομειο της Αλεξάνδρειας τα παλιά σφαγεία τα ζώα ζούνε χωρίς νερό μες τα τσιμπούρια και ψύλλους μες την βρωμιά και ο χώρος ελεεινός μες στα σκουπίδια

  • Ο Δήμαρχος και το υπόλοιπο αρχοντολόι μετακινούντε μόνο με αυτοκίνητο και δεν κατανοούν το πρόβλημα των αστείρωτων σκυλιών και γατιών.
    Θέλουμε ο Δήμος να τηρεί τα προβλεπόμενα. Υπάρχει πρόβλημα, ας γίνει κατανοητό.

  • Δήμαρχε μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των συμπολιτών σας έχουμε καταλάβει τι γίνεται με τα αδσποτα ζώα και με τα χρήματα που πήρατε για τα αδε σποτα ποιο το έργο σας όλα αυτά τα χρόνια?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *