ΤΟΠΙΚΑ posted by

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ: Επέστρεψε εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας!

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ: Επέστρεψε εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας!

Ο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας στην οδό Μακεδονομάχων 31Α.

Έπειτα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, ο σύλλογος επανήλθε στην κανονικότητα εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Η αίθουσα του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ έχει απολυμανθεί και υποδέχεται καθημερινά το κοινό του, το οποίο με τις συμβουλές και τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Τζιλόπουλου απολαμβάνει τη γυμναστική του σε ατομικά προγράμματα, σε μια πληθώρα μηχανημάτων που έχουν τοποθετήσει τον πήχη ψηλά όσον αφορά το αντικείμενο.

Επισκεφτείτε τον σύλλογο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ και ξεκινήστε άμεσα το πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσετε βάρος, να βάλετε βάρος, να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να προετοιμαστείτε για το Καλοκαίρι και την παραλία.

Στον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ γίνεται προετοιμασία για συμμετοχή αθλητών σε αγώνες, σε εξετάσεις σχολών και σε οποιαδήποτε διαδικασία απαιτεί φυσική κατάσταση, δύναμη αλλά και γενικότερα ένα υγιές σώμα.

Τέλος, στο χώρο του συλλόγου θα βρείτε ένα μοναδικό μηχάνημα για Solarium το οποίο μέσα σε λίγες συνεδρίες θα σας δώσει το αγαπημένο σας χρώμα στο δέρμα για να βγείτε έτοιμοι στην παραλία.

Ωράριο λειτουργίας Γυμναστηρίου
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 έως 22:00
Σάββατο: 10:00 – 14:00

 Αθλητικός Σύλλογος ΜΑΚΕΔΩΝ
 Μακεδονομάχων 31Α
Τηλ. Επικοινωνίας: 2333 503050

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *