ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

«Έχω μια ιδέα»: Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

«Έχω μια ιδέα»: Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ

Εκδόσεις : Key Books

Συγγραφέας : Άννα Παπαϊωάννου

Προτεινόμενη Ηλικία : 3+ ετών

Το μικρό αγόρι έχει μια δύο τρεις  πολλές ιδέες. Τις σημειώνει σε τοίχους για να μην τις ξεχάσει. Όμως αυτό δεν αρέσει ούτε στην μαμά, ούτε στον μπαμπά. Ο παππούς του είναι ο μόνος που χαίρεται με τις ιδέες του. Οι ιδέες του μπορεί να είναι παντού. Στο δάσος, στη θάλασσα, ακόμη και στα πιο περίεργα μέρη. Τι θα γίνει όμως όταν οι γονείς του έχουν τις δικές τους ιδέες ή καλύτερα έχουν την καλύτερη “κοινή” ιδέα;

Μια ιστορία γεμάτη ιδέες, σαν εκείνες που τα μυαλουδάκια των μικρών αναγνωστών “συλλαμβάνουν” καθημερινά και ανελλιπώς. Υπέροχη εικονογράφηση, απλός αλλά όχι απλοϊκός λόγος αλλά και το ουσιαστικό θέμα του κάνουν το βιβλίο να έχει λόγω ύπαρξης στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης μας. Βοηθήστε τα παιδιά να μην πάψουν ποτέ, ακόμα και μεγαλώνοντας να έχουν πάντα μια ιδέα, όπως και η συγγραφέας Άννα Παπαϊωάννου, αλλά και να την εκφράζουν.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Key Books.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up