ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Γεγονός το 7ο BASKETBALL CAMP από την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Γεγονός το 7ο BASKETBALL CAMP από την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας διοργανώνει σε τρεις περιόδους το καλοκαιρινό της camp.

Η Ακαδημία που έφερε πρώτη τα καλοκαιρινά Καμπ στην πόλη μας και η μοναδική που πραγματοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα για κάθε ηλικία και επίπεδο τόσο στην Αλεξάνδρεια όσο και στην κατασκήνωση Yuppicamp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής εγγυάται την επιτυχία και του φετινού εγχειρήματος.

Με το πρόγραμμα που επιμελείται ο κορυφαίος προπονητής στις μικρές ηλικίες, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, Βασίλης Αγγέλης και υλοποιείται από μια πολυμελή και έμπειρη στο θεσμό των Καμπ προπονητική ομάδα,τα παιδιά θα περάσουν και φέτος αξέχαστες στιγμές με παιχνίδι, παρέα και ατομική βελτίωση στο basketball αλλά και γενικότερα στην αθλητική τους ικανότητα.

Η πρώτη περίοδος,το development camp 1-11 Ιουλίου 2020, στοχεύει στην βελτίωση των παιδιών στα ατομικά τους χαρακτηριστικά στο Μπάσκετ αλλά και στις αθλητικές τους επιδόσεις.

Η δεύτερη περίοδος 13-18 Ιουλίου 2020 είναι εναρμονισμένη με το κλασικό αλλά ταυτόχρονα και ανανεωμένο πρόγραμμα του Summer Camp και περιλαμβάνει προπόνηση, διαγωνιστικά παιχνίδια και σημαντικούς καλεσμένους του κόουτς Αγγέλη που επισκέπτονται το Καμπ και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Τέλος την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού, 20-27 Αυγούστου 2020, τα παιδιά θα βιώσουν την υπέροχη κατασκηνωτική εβδομάδα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις της YUPPICAMP στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και συνδυάζει τις διακοπές,την θάλασσα με το παιχνίδι και τις προπονήσεις!!!

Περιμένουμε λοιπόν και φέτος τους μικρούς μας φίλους, κάτω από τα απαραίτητα και πολύ προσεκτικά στη τήρηση τους υγειονομικά πρωτόκολλα,να περάσουν μαζί με την καλύτερη αθλητική παρέα της πόλης ξένοιαστες και εποικοδομητικές καλοκαιρινές στιγμές!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *