ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Για την Κατερίνα..

Για την Κατερίνα..

Εκκίνηση: Νεάπολη Θεσσαλονίκης Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 05:00 πμ.

Τερματισμός: Κερατέα Σάββατο 04 Ιουλίου 2020

«Όλοι μας έχουμε στεναχωρηθεί για συγγενείς, φίλους ή γνωστούς μας, που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, αλλά ποτέ δε φανταζόμαστε ότι μπορεί να τύχει σε εμάς ή σε μέλος της οικογένειάς μας. Έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε άτρωτοι… Όμως η ζωή κάποιες φορές σου δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και τότε πρέπει να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι στηρίγματα γύρω σου, για να μη νιώσεις ούτε στιγμή μόνος σου. Ο αγώνας αυτός είναι δύσκολος, αλλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να είμαστε εκεί, με όποιον τρόπο μπορούμε. Άλλωστε, μέσα από τέτοιες δοκιμασίες συνειδητοποιούμε τι πραγματικά έχει νόημα στη ζωή.» Αλέξανδρος Γεωργίου

Το «For Katerina», είναι ένα δρομικό γεγονός, φόρος τιμής στην Κατερίνα  από  τον σύζυγό της Αλέξανδρο Γεωργίου. Δεν είναι διοργάνωση αγωνιστικού χαρακτήρα (αγώνας δρόμου) αλλά τιμητικός-συμβολικός δρόμος τρεξίματος με κοινωνικό μήνυμα. Γίνεται για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή ύστερα από μάχη με την νόσο, για να δώσει δύναμη σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη, στους συγγενείς-συνοδούς τους, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα και τέλος για να ευαισθητοποιήσει τους υπόλοιπους, ώστε μέσω της πρόληψης να μην εφησυχάζουμε.

Η διαδρομή είναι  χωρισμένη σε 8 τομείς (ημέρες):

  • Νεάπολη – Κορινός

Κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας το “For Katerina” θα περάσει και από τα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας, (Κλειδί, Πλάτανος).

  • Κορινός – Τέμπη
  • Τέμπη – Βελεστίνο
  • Βελεστίνο – Ράχες
  • Ράχες – Καμένα Βούρλα
  • Καμένα Βούρλα – Ακραίφνιο
  • Ακραίφνιο – Μαλακάσα
  • Μαλακάσα – Κερατέα

Στο website: https://www.forkaterina.com/ κατά την διάρκεια του δρομικού γεγονότος, θα υπάρχει live track χάρτης όπου θα φαίνεται σε πραγματικό χρόνο το στίγμα και η θέση του Αλέξανδρου πάνω στην προκαθορισμένη διαδρομή.

Σελίδα fb: For Katerina

Με αφορμή το “For Katerina” και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να στηρίξετε απευθείας οικογένειες που εξαιτίας της ασθένειας δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους. Επίσης, μπορείτε να συνεισφέρετε προσωπικά, είτε οικονομικά, είτε εθελοντικά, κατευθείαν σε αντικαρκινικές οργανώσεις, ιδρύματα, ανακουφιστικές μονάδες φροντίδας της επιλογής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *