ΤΟΠΙΚΑ posted by

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ: Κάνε τώρα την εγγραφή σου και γυμνάσου με τις οδηγίες του Γ. Τζιλόπουλου!

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ: Κάνε τώρα την εγγραφή σου και γυμνάσου με τις οδηγίες του Γ. Τζιλόπουλου!

Ο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας στην οδό Μακεδονομάχων 31Α.

Έπειτα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα, ο σύλλογος επανήλθε στην κανονικότητα εφαρμόζοντας στο απόλυτο όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και το κοινό απολαμβάνει την ποιότητα και την ποικιλία των μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει ο σύλλογος, σε συνδυασμό με την εμπειρία και γνώση του γυμναστή Γιώργου Τζιλόπουλου. Μοναδικά προγράμματα γυμναστικής, Personal ή ομαδικά μπορούν να δώσουν στο σώμα σας την υγεία και την εμφάνιση που πάντα θέλατε να αποκτήσετε.

Επισκεφτείτε τον σύλλογο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ και ξεκινήστε άμεσα το πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσετε βάρος, να βάλετε βάρος, να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να προετοιμαστείτε για το Καλοκαίρι και την παραλία.

Στον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ γίνεται προετοιμασία για συμμετοχή αθλητών σε αγώνες, σε εξετάσεις σχολών και σε οποιαδήποτε διαδικασία απαιτεί φυσική κατάσταση, δύναμη αλλά και γενικότερα ένα υγιές σώμα.

Τέλος, στο χώρο του συλλόγου θα βρείτε ένα μοναδικό μηχάνημα για Solarium το οποίο μέσα σε λίγες συνεδρίες θα σας δώσει το αγαπημένο σας χρώμα στο δέρμα για να βγείτε έτοιμοι στην παραλία.

Ωράριο λειτουργίας Γυμναστηρίου

Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 έως 22:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

Αθλητικός Σύλλογος ΜΑΚΕΔΩΝ

 Μακεδονομάχων 31Α

Τηλ. Επικοινωνίας: 2333 503050

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *