ΤΟΠΙΚΑ posted by

Διαθέσιμη από σήμερα η νέα υπηρεσία του BOSTON – παράγγειλε online τα αγαπημένα σου προϊόντα!

Διαθέσιμη από σήμερα η νέα υπηρεσία του BOSTON – παράγγειλε online τα αγαπημένα σου προϊόντα!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more σας υποδέχεται καθημερινά στους δυο πανέμορφους χώρους του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Ενάμιση χρόνο μετά από τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο κατάστημα Boston Breakfast Coffee & more επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνει καθημερινά από τον κόσμο που το επιλέγει για τον καφέ και το φαγητό του.

Για μια ακόμη φορά συνεχίζει να μας εκπλήσει με την ποιότητα των υπηρεσιών που διαθέτει αλλά και τη στάση του απέναντι στην υποστήριξη του κόσμου. Το νέο Boston.gr είναι γεγονός για να μπορείς να απολαμβάνεις καθημερινά ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα τις αγαπημένες σου γεύσεις.

Με τη νέα υπηρεσία:

  • Μπορείς να έχεις πρόσβαση στον πλήρη τιμοκατάλογο των προϊόντων ανά πάσα στιγμή
  • Μπορείς να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από κινητό, Tablet ή υπολογιστή
  • Μπορείς να παραγγείλεις online σε 1′ χωρίς να χρειαστεί να καλέσεις στο κατάστημα

Δεν θέλεις να περιμένεις στην ουρά; Κάνε την παραγγελία σου πριν ξεκινήσεις από το σπίτι, διάλεξε Take Away και μέχρι να φτάσεις στο κατάστημα είναι έτοιμη να την παραλάβεις.

Δεν θέλεις να μετακινηθείς; Διάλεξε την επιλογή Delivery και σε λίγα λεπτά οι αγαπημένες σου γεύσεις είναι στην πόρτα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up