ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Καυστική ανακοίνωση των αγροτών της Σκύδρας προς την ΕΚΕ για τις τιμές στα ροδάκινα

Καυστική ανακοίνωση των αγροτών της Σκύδρας προς την ΕΚΕ για τις τιμές στα ροδάκινα

Ανακοίνωση προς την ΕΚΕ εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος του δήμου Σκύδρας. 

Η ανακοίνωση αναφέρεται στις τιμές των βιομηχανικών ροδακίνων, με τους αγρότες να ζητάνε ανακοίνωση από την ΕΚΕ με αξιοπρεπείς τιμές. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ήρθε η ώρα η ΕΚΕ να αποδείξει πως θέλει τον παραγωγό δίπλα της και όχι να τον αφανίσει στο βωμό του κέρδους. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Κύριοι Βιομήχανοι,

κύριοι  της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε), για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεστε πολύ λίγοι, στο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η συγκομιδή των βιομηχανικών ροδάκινων, εσείς εσκεμμένα πάλι απουσιάζετε και αποφεύγετε να ανακοινώσετε τιμές (έχουμε την εντύπωση ότι είστε αλλεργικοί στη λέξη τιμή).

Σταματήστε επιτέλους να εμπαίζετε και να κοροϊδεύετε τον αγροτικό κόσμο.

Σταματήστε να κερδοσκοπείτε ανεξέλεγκτα και να παίζετε παιχνίδια σε βάρος των καλλιεργητών βιομηχανικού ροδάκινου.

Κύριοι, προσοχή. Σπέρνετε ανέμους και να είστε σίγουροι ότι θα θερίσετε θύελλες. Βγείτε σήμερα κιόλας και ανακοινώστε μια αξιοπρεπή τιμή, η οποία θα είναι σίγουρα παραπάνω από το κόστος παραγωγής. Και όχι αυτή που διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια σας, αριστερά και δεξιά.

Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι θέλετε τον παραγωγό δίπλα σας κι όχι να τον αφανίσετε στο βωμό του κέρδους.

Κι αν δεν μπορείτε να το πράξετε εσείς, καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ) και την επιτροπή ανταγωνισμού να παρέμβουν και να δώσουν λύση.

Λύση, που σίγουρα θα καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών και δεν θα τους οδηγήσει στην καταστροφή κι εγκατάλειψη των καλλιεργειών τους.

Υ.Γ.: Σταματήστε πλέον να εθελοτυφλείτε και δείτε την πραγματικότητα. Εμείς μπορούμε, γιατί μας έχετε μάθει στα ελάχιστα, ενώ εσείς κύριοι της Ε.Κ.Ε, θα μπορέσετε άραγε;

1 Comment

  • Στου κοφου την πόρτα όσο θέλεις βροντα,πάλι τζάμπα θά σας τα παρουνε ξέρουν τι κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up