ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με σύνθημα «Κύριο μέλημά μας ΕΣΕΙΣ» το ΚΟΤΗΜΑ σας υποδέχεται στην Αλεξάνδρεια με ΕΛΛΗΝΙΚΑ κοτόπουλα!

Με σύνθημα «Κύριο μέλημά μας ΕΣΕΙΣ» το ΚΟΤΗΜΑ σας υποδέχεται στην Αλεξάνδρεια με ΕΛΛΗΝΙΚΑ κοτόπουλα!

Στα κοτόπουλα ΚΟΤ.ΗΜΑ με αγάπη και αφοσίωση ασχολούμαστε με την εκτροφή και τη διάθεση πουλερικών.

Οι ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν κύριο μέλημα για εμάς καθορίζοντας και επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες μας.

Όταν η παράδοση και η εμπειρία 35 χρόνων, συναντά την τεχνολογία και την τεχνογνωσία του σήμερα, εξασφαλίζοντας πάντα την σωστή ποιότητα , υγιεινής και την γεύσης που φτάνει σε όλους εσας. Για εμάς στο ΚΟΤ.ΗΜΑ , αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας τόσο ετών.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η παραγωγή ενός ποιοτικού και ασφαλούς προϊόντος με εξαιρετική γεύση και υψηλή διατροφική αξία. Ο προσανατολισμός της εταιρίας προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται και από την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων.

Τα κοτόπουλα ΚΟΤ.ΗΜΑ παράγονται, σε όλα τους τα στάδια, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπό την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού και διατίθενται σε σας φρέσκα, μέσω του σύγχρονου καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Αλ. Παπαγου 23 αλλά και μπορείτε να μας βρείτε ακόμη στο κομμάτι του χοντρικού εμπορίου!

Κύριο μέλημα μας ΕΣΕΙΣ!

Επισκεφτείτε το ΚΟΤΗΜΑ στην Αλ. Παπάγου 23Α απέναντι από την αστυνομία με ωράριο, καθημερινά από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο από τις 08:30 έως τις 15:00

Κάντε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά στο: 2333027729

Κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο στο ΚΟΤΗΜΑ θα βρείτε χοιρινό κεμπάμπ και κεμπάμπ κοτόπουλο!

Η Διεύθυνση του ΚΟΤΗΜΑ ενημερώνει όλους τους φίλους και πελάτες πως το κατάστημα και το προσωπικό τηρούν πιστά τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2 όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.  

Πως λειτουργούμε

  • Take away: Καλέστε στο 2333027729, δώστε την παραγγελία σας και παραλάβετε σε λίγα λεπτά ή περάστε από το κατάστημα στην Αλ. Παπάγου 23Α και επιλέξτε από τον πλούσιο κατάλογο ετοιμοπαράδοτων γεύσεων.  
  • Δευτέρα έως Σάββατο 08:30 – 15:00

ΟΛΑ τα κοτόπουλα και τα κρέατα στο ΚΟΤΗΜΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΚΟΤΗΜΑ

Αλ. Παπάγου 23Α, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333027729

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up