ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σου επισημαίνει πως χρειάζεσαι χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό. Ωστόσο τα ενδιαφέροντά σου είναι πολλά αυτές τις μέρες και μπορεί να νιώσεις διχασμένος/διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας διανοητικής διέγερσης και την ανάγκη χρόνου αποσυμπίεσης. Οι ανασφάλειες που σχετίζονται με τις ευθύνες ή τη φήμη μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό σου και τη δυνατότητα συγκέντρωσής σου. Μπορεί επίσης να προκύψουν προβλήματα ή και φόβοι απώλειας θέσης. Μην βασανίζεις το μυαλό σου με αδιέξοδες σκέψεις που αφορούν στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μην τα βάζεις με τον εαυτό σου και μην του χρεώνεις τα πάντα.

Ταύρος
Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου είναι περίπλοκες καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συναντώνται σε μια δευτερεύουσα, προκλητική πτυχή. Ένας φόβος για αλλαγή μπορεί να είναι η ρίζα που προκαλεί τις εντάσεις, οι οποίες είναι έντονες το πρώτο μισό της ημέρας. Οι απογοητεύσεις από κάποιον που διαφωνεί μαζί σου στα εργασιακά μπορεί να αυξηθούν. Καθώς προχωρούν οι ώρες το κλίμα γύρω σου αποκαθίσταται κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη συντροφιά του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Δίδυμοι
Το πρώτο μισό της ημέρας η διάθεσή σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Από τη μια αναζητάς λίγη διασκέδαση και λίγη ξεγνοιασιά, από την άλλη νιώθεις να σε κυνηγούν οι υποχρεώσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της ευθύνης και της φήμης σου κι αυτό σου προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό στα εργασιακά. Δώσε προσοχή σε περίπλοκα συναισθήματα και μην λειτουργείς κυκλοθυμικά απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει υπερευαίσθητη.

Καρκίνος
Τα συναισθήματα και οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να σου προκαλέσουν ανησυχία στο πρώτο μισό της ημέρας. Τα παλιά προβλήματα και οι φόβοι σου έχουν έναν τρόπο να έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη περνά την ημέρα στον τομέα του πνεύματος ενθαρρύνοντάς σε για μια νέα ή διαφορετική προσέγγιση ή και προοπτική στα εργασιακά. Αποφόρτισε τη βραδιά και την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και οι απαντήσεις που ψάχνεις επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Λέων
Περίπλοκα συναισθήματα μπορεί να εμφανιστούν έντονα στο πρώτο μισό της ημέρας. Μια συναισθηματική απόσταση από τους άλλους θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Τα επαγγελματικά σου καθήκοντα φαίνεται να σου γίνονται εμμονή. Ο/Η ερωτικός/ερωτική σύντροφός σου χρειάζεται τη στήριξή σου, για αυτό καλά θα κάνεις απόψε να τον/την ακούσεις και να του/της επιβεβαιώσεις με κάθε τρόπο πως είσαι δίπλα του/της. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η συντροφιά αγαπημένων φίλων θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να περάσεις όμορφα.

Παρθένος
Είναι καλή η ιδέα να λάβεις υπόψη σου τις ανάγκες σου και να ακούσεις τη λογική σου, καθώς σήμερα τα συναισθήματά σου είναι περίπλοκα. Ριζωμένα βαθιά μέσα σου προβλήματα που μπορεί να θεωρείς και επιλυμένα μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο δύσκολη καθώς υπάρχει έντονος εκνευρισμός στο χώρο δουλειάς σου. Μην ξεσπάς στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου και του χρεώνεις λάθη που δεν του/της αναλογούν. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και τηλεφωνήματα δίνουν χρώμα στη βραδιά σου.

Ζυγός
Εσωτερικοί φόβοι ή και εντάσεις μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Αν και θα ήθελες να απέχεις από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις δυστυχώς θα πρέπει να προσαρμοστείς και να αντιμετωπίσεις μια αρκετά δύσκολη μέρα. Ο τρόπος που προσπαθείς να επιβληθείς στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου ή να του περάσεις τις απόψεις σου είναι εντελώς λανθασμένος/λανθασμένη. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, το φλερτ σου φαίνεται ανούσιο και βαρετό.

Σκορπιός
Η σημερινή Σελήνη στον παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου σε ενθαρρύνει να απολαύσεις τον εαυτό σου και να απελευθερώσεις κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα. Ακόμα κατά το πρώτο μισό της ημέρας μια μικρή πρόκληση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, μπορεί σε κάνει να διαχειρίζεσαι τις συνομιλίες εποικοδομητικά. Παλιά ανεπίλυτα προβλήματα στα εργασιακά πιθανά να επανέλθουν. Η βραδιά έχει ενδιαφέρον ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, ο ντετέκτιβ που κρύβεται μέσα σου αρχίζει τις αναζητήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν.

Τοξότης
Η διέλευση της Σελήνης σου υπενθυμίζει σήμερα ότι ίσως χρειαστεί να αποσυρθείς λίγο από τη δράση και να βρεις το συναισθηματικό σου κέντρο. Μπορεί να αισθανθείς πως είσαι μοιρασμένος/μοιρασμένη σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις ένα διάλειμμα ώστε να μην εξαντληθείς. Τα παλιά προβλήματα ενδέχεται να επανεμφανιστούν ειδικά σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, τις προτιμήσεις ή και τις αξίες. Μην δίνεις έκταση και μην πυροδοτείς δυσάρεστες καταστάσεις με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, φρόντισε να είσαι ειλικρινής τουλάχιστον με τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας και μπορείς να σκεφτείς, να συνδεθείς και να μάθεις. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να συντονίσεις τις καταστάσεις στα εργασιακά και να χρειάζεσαι ξεκούραση. Οι υποψίες σου απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου ίσως και να βασίζονται στους φόβους σου. Απόφυγε τα παιχνίδια του μυαλού σε κάθε περίπτωση. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, άλλαξε συνήθειες και πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο άνετο ηλιακό 2ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις μια άγκυρα που θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Τα συναισθήματα είναι διχασμένα και περίπλοκα. Μπορεί να είναι χρήσιμο να καταστρώσεις στρατηγικές στα εργασιακά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Αν θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του/της ερωτικού/ερωτικής σου συντρόφου θα πρέπει να είσαι λίγο υπομονετικός/υπομονετική. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, εξασφάλισε στον εαυτό σου την καλοπέραση.

Ιχθείς
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι διελεύσεις τείνουν να επισημαίνουν περίπλοκα συναισθήματα και αλληλεπιδράσεις. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου πριν οδηγηθείς σε αλλαγές και αποφάσεις. Οι ενέργειες εξομαλύνονται στα εργασιακά και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Υπάρχουν στιγμές που αναζητάς την ανεξαρτησία σου και στιγμές που προσκολλάσαι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *