ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Από τη Δευτέρα η Β’ Περίοδος του 7ου ATHLOS Summer Basketball Camp – οι εγγραφές συνεχίζονται!

Από τη Δευτέρα η Β’ Περίοδος του 7ου ATHLOS Summer Basketball Camp – οι εγγραφές συνεχίζονται!

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε:

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο camp της πόλης μας διανύει την έβδομη σεζόν του και στην πρώτη περίοδο με το Development Program που τρέχει ήδη καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της ΚΕΔΑ (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου) δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις αθλητικές και μπασκετικές τους ικανότητες μέσα από ειδικά για κάθε ηλικία και επίπεδο ασκησιολόγια.

Η προπονητική ομάδα του AΘΛΟΥ, με καθοδηγητή τον πολύπειρο και αναγνωρισμένο προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών Αγγέλη Βασίλη, συνεχίζει την παράδοση των επιτυχημένων προγραμμάτων που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Ακαδημία που πρώτη έφερε τις θερινές δραστηριότητες στην Αλεξάνδρεια.

Από τη Δευτέρα 13 ως το Σάββατο 18 Ιουλίου το καμπ περνάει στην δεύτερη περίοδο και μεταφέρεται με την κλασική του μορφή, το SUMMER BASKETBALL CAMP, στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας. Εκεί με πολύ μεγάλη ήδη συμμετοχή και με τις εγγραφές να συνεχίζονται τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια από 5-17 ετών) θα περάσουν όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές με τους φίλους και τους προπονητές τους, θα γυμναστούν και θα παίξουν το αγαπημένο μας άθλημα το basketball.

Καθημερινά το μενού του προγράμματος επιμελείται το αρτοζαχαροπλαστείο DIMEL που ξέρει καλά να φροντίζει την γαστρονομική μας απόλαυση με τον καλύτερο και φρεσκότερο τρόπο.

Οι χυμοί και τα νερά θα προσφέρονται δροσερά από την ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν θα δοθούν αναμνηστικά t-shirt, διπλώματα συμμετοχής καθώς και έπαθλα στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Τέλος όπως κάθε χρόνο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από αναγνωρισμένους προπονητές και γυμναστές υψηλού επιπέδου που θα επισκεφθούν το καμπ καθώς θα γνωρίσουν από κοντά και αρκετούς από τους παλιότερους αθλητές του κόουτς Αγγέλη που διαπρέπουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Περιμένουμε όλους τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και φίλες μας να είναι στην πραγματική μεγάλη μπασκετική παρέα του καλοκαιριού που εδώ και εφτά χρόνια μεγαλώνει συνεχώς!!!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *