ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο Γιάννης Δαμαλής από την κορυφαία ομάδα του Κατάρ στο camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Ο Γιάννης Δαμαλής από την κορυφαία ομάδα του Κατάρ στο camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Με την επίσκεψη του κόουτς Γιάννη Δαμαλή που επί τρία συνεχή χρόνια βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της κορυφαίας ομάδας του Κατάρ, Al Sadd συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία η τρίτη μέρα λειτουργίας του 7ου Athlos Basketball Camp.Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύ σημαντικά πράγματα που αφορούν το basketball αλλά και τη ζωή ενός ανθρώπου του αθλητισμού που εργάζεται εκτός συνόρων.

Να σημειώσουμε ότι ο κόουτς Δαμαλής, που υπήρξε αθλητής του ιδρυτή της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Βασίλη Αγγέλη, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον κόουτς Αγγέλη λέγοντας συγκεκριμένα “ότι ακόμη και σήμερα ακολουθώ τις συμβουλές του και χρησιμοποιώ τις γνώσεις που μου μετέδωσε”.

Στη συνέχεια κι αφού κατακλύστηκε από ερωτήσεις που απάντησε στους μικρούς αθλητές του Καμπ ο κόουτς Γιάννης Δαμαλής δούλεψε με όλα τα παιδιά πάνω σε βασικά αντικείμενα του μπάσκετ χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο ασκησιολογιο για κάθε ηλικία.

Ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τον κόουτς Δαμαλή για την επίσκεψη του και του εύχεται τα καλύτερα για την καριέρα του όπου κι αν συνεχιστεί αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *