ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Δημοπρασία για ενοικίαση χωραφιών σε Νεοχωρόπουλο και Αγκαθιά

Δημοπρασία για ενοικίαση χωραφιών σε Νεοχωρόπουλο και Αγκαθιά

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διακηρύττει ότι:

α) Την 28η Ιουλίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 – 11:00 θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας για την εκμίσθωση των αρίθ. 27 & 28 οικοπέδων στο Ο.Τ. 6 που βρίσκονται στο οικισμό Νεοχωρόπουλου Κοινότητας Κορυφής του Δήμου Αλεξάνδρειας,

β) Την 28η Ιουλίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 – 10:00 θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας για την εκμίσθωση τμημάτων των 749β (αγροτεμάχιο) & 749γ (αγροτεμάχιο) και του υφιστάμενου κτίσματος εντός αυτού που βρίσκονται στην Κοινότητα Αγκαθιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στις Δημοπρασίες μπορούν να συμμετέχουν μόνο δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επαναληπτική, ορίζεται η 4η Αυγούστου 2020 ημέρα Τρίτη την ίδια αντίστοιχα ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄αρίθ.95/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333 51304.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *