ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αυλαία με απόλυτη επιτυχία για το 7ο Summer ATHLOS Basketball Camp στην Αλεξάνδρεια!

Αυλαία με απόλυτη επιτυχία για το 7ο Summer ATHLOS Basketball Camp στην Αλεξάνδρεια!

Το διάστημα 1-11/7/2020 και 13-18 Ιουλίου 2020 η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΑΘΛΟΣ» πραγματοποίησε το 7th Athlos Summer Basketball Camp στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου της ΚΕΔΑ και του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας.

Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας πάνω από 70 παιδιά (5-17 ετών) έδωσαν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, παρακολουθώντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδύασε την προπόνηση υψηλού επιπέδου, την αποκόμιση γνώσεων και εμπειριών αλλά και τη διασκέδαση μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια και εσωτερικά τουρνουά.

Την πρώτη περίοδο(1-11/7/2020) στο γήπεδο της ΚΕΔΑ λειτούργησε το πρόγραμμα Athletes Development Program με στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών-τριών που συμμετείχαν.

Τη δεύτερη περίοδο(13-18/7/2020) από τις 08.00-14.00 καθημερινά η καρδιά του αθλητισμού και του μπάσκετ χτυπούσε στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου και στο SummerCamp του Άθλου.

Τέσσερις προπονητές, τρεις μπασκέτες, σύγχρονα όργανα γύμνασης, καλεσμένοι αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου, ειδικοί επιστήμονες ήταν στη διάθεση των νεαρών αθλητών που έμειναν ενθουσιασμένοι από όλες τις παροχές και το πρόγραμμα του καμπ.

Το καμπ του ΑΘΛΟΥ με την έβδομη άκρως επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του έχει καθιερωθεί ως θεσμός και μπαίνει δυναμικά πλέον στην ελίτ των basketballcamp ανά το πανελλήνιο.

Ο Α. Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

  • Την διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας και της ΚΕΔΑ για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων.
  • Τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ τμήμα Αλεξάνδρειας για την υπερπολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης

Τους καλεσμένους της φετινής διοργάνωσης:

  • Δαμαλή Ιωάννη (assistant coach AL SADD/QATAR)
  • Τσιρογιάννη Κωνσταντίνο (διεθνή αθλητή – ΚΑΕ Λάρισα Α1)
  • Ταρπάγκο Αρη (Γυμναστή Α.Σ.ΑΘΛΟΣ – ΠΑΟΚ)

Τους βασικούς χορηγούς του 7th Athlos Summer Basketball Camp:

  • ΚΤΗΜΑ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ DIMEL, ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ

Τις εταιρίες που φρόντισαν για τη διατροφή των παιδιών:

  • ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ DIMEL, ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ

Τους ιατρούς και επιστημονικούς συνεργάτες:

  • Σιδηρόπουλο Γεώργιο, Χειρουργό οφθαλμίατρο
  • Γερόπουλο Βασίλειο, Καρδιολόγο
  • Χασάπη Γεώργιο, Φυσιοθεραπευτή

Τους χορηγούς επικοινωνίας:

YUPPI CAMP, WIND ΘΕΟΧΑΡΗΣ, OLIVE, DERLICIOUS, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΖΕΡΒΑΣ, TRAFFIC, ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ, ΠΡΑΤ. ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ, ROYAL SPORTS CAFE, METROPOLITAN, ΒΑΙΝΑΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΝΑΚΩΤΗ, SHELL ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1, «ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ», ΜΠΟΥΚΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, AVIN ΚΑΡΠΕΝΙΔΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, 4ALL ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟ, ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Θ. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ, BLEND, ΤΣΑΓΚΑΡΟΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΠΛΑΤΣΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, BROS BROTHERS BARBERSHOPDUKE PC STORE, SAOULIDIS SPORTS, BEAUTY IN CENTER, ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΝΔΡΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, PRINTLAB, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FINETSATO.

 Επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά των αναμνηστικών δώρων το κατάστημα:

  • HOME CREATIONS

Τέλος συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για το έργο τους που εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά όλους τους συμμετέχοντες, την προπονητική ομάδα του καμπ και ειδικότερα τους κόουτς:

  • Αγγέλη Βασίλειο, Σιτσάνη Μιχαήλ, Νταμτσιόπουλο Νικόλαο, Νταμτσιόπουλο Γρηγόρη, Αγγέλη Αθανάσιο.

Περισσότερο βέβαια θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους γονείς που για ακόμη μια φορά έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στο έργο μας και τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές και για τη θετική  ενέργεια που μας προσφέρουν.

Ο Α. Σ. ΑΘΛΟΣ θα ολοκληρώσει τις θερινές του δραστηριότητες, όπως κάθε καλοκαίρι, με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιήσει για έβδομη συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης YUPPI CAMP  στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 20/8-27/8/2020.

 Ένα πρόγραμμα άκρως επιτυχημένο που συναρπάζει τα παιδιά κάθε ηλικίας και συνδυάζει κατασκήνωση υψηλού επιπέδου με ασφάλεια,διακοπές και προετοιμασία στο basketball (με τους προπονητές της Ακαδημίας) για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις για συμμετοχή στην κατασκήνωση στα τηλέφωνα της Ακαδημίας:

6974066505 (κ. Αγγέλης) – 6907990179 (γραμματεία).

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

1 Comment

  • Όλοι ΆΘΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *