ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας:J.J. Austrian

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Δυο σκουλήκια αποφασίζουν να παντρευτούν. Όμως ο Γρύλος τους λέει πως θέλουν κάποιον να τους παντρέψει, το σκαθάρι προτείνεται για κουμπάρος, οι μέλισσες για παρανυφάκια και χρειάζονται βέρες, τούρτες, μουσική και άλλα πολλά. Όμως το σκουλήκι που αγαπάει το σκουλήκι θέλει να το παντρευτεί προσπερνώντας κάθε εμπόδιο. Τι λέτε θα τα καταφέρουν τα σκουλήκια να είναι ευτυχισμένα;

Μια ιστορία ύμνος για την δύναμη της αγάπης και την διαφορετικότητα. Επιπλέον προσφέρει ερεθίσματα για την ευαισθητοποίηση των μικρών αναγνωστών ως προς την ισονομία και του δικαιώματος της επιλογής. Ανεξαρτήτως του θέματος πρόκειται για μια ιστορία με χιούμορ, τρυφερή, γεμάτη αγάπη που αναδεικνύει το ουσιαστικό νόημα των λέξεων του. Εξαιρετική εικονογράφηση, προσεγμένο και ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και ένα θέμα αρκετά “ευαίσθητο” που προσεγγίζεται με σεβασμό και αγάπη. Αξίζει να το διαβάσετε αγκαλιά με τα παιδιά σας και να τους να μάθουν να σέβονται και να αγαπούν ότι τους φαίνεται διαφορετικό.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *