ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ακυρώθηκαν το πανηγύρι του 15Αύγουστου και όλες οι εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια – τι λέει ο δήμαρχος

Ακυρώθηκαν το πανηγύρι του 15Αύγουστου και όλες οι εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια – τι λέει ο δήμαρχος

Τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη φιλοξενήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020 στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Ο λόγος της κουβέντας μας είχε να κάνει με την απόφαση που πάρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας για την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων (συμπεριλαμβανομένου και του πανηγυριού του Δεκαπενταύγουστου) στον δήμο μας έως τα τέλη του Αυγούστου.

Δείτε τι μας είπε ο δήμαρχος:

4 Σχόλια

  • ΠΑΝΤΟΎ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ… Η ΒΈΡΟΙΑ Η ΝΆΟΥΣΑ ΚΆΝΕΙ.. ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΌΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΑ

  • Κρίμα!!!! Ένας Δήμος που είναι για τα «» πανηγύρια «»
    .. Να μην κάνει πανηγύρι … Τουλάχιστον να μάζευε τα σκουπίδια;;;
    Ή τα αδέσποτα;;;;

  • Οκ άκυρο από τον δήμο μας στις εκδηλώσεις των συλλόγων λόγω κορονοιου. Απαιτούμε την απαλλαγή των συλλόγων από λογαριασμούς ΔΕΗ και ΔΕΥΑΛ. Επίσης όσοι σύλλογοι πληρώνουν ενοίκιο για στέγαση τους να αναλάβει ο δήμος την αποπληρωμή. Οι σύλλογοι είναι η ιστορία μας. Η ταυτότητα μας και απαιτούμε δραστικά μέτρα για την επιβίωση τους. Έτσι λύνεις προβλήματα. Ακούτε εκεί οι άρχοντες του δήμου Αλεξάνδρειας?

  • Οι εμπαθείς με την Δημοτικοί αρχή είστε γνωστοί, ότι και να λέτε πέφτει και θα πέφτει στο κενό γιατί στερείστε της παραμικρής σοβαρότητας. Η αδιαφορία όμως των Προέδρων των Συλλογών για την υγεία των συνδημοτων και την προστασία από τον covid 19, προκειμένου να καμαρώσουν σαν γύφτικα σκεπάρια στα Πανηγύρια με αφήνει άφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up