ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Γκυρίνης: “Επικίνδυνος ο κορονοϊός – ακυρώνουμε όλες τις εκδηλώσεις του Αυγούστου”

Γκυρίνης: “Επικίνδυνος ο κορονοϊός – ακυρώνουμε όλες τις εκδηλώσεις του Αυγούστου”

Την απόφαση που πήρε από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στο δημοτικό συμβούλιο (κλικ ΕΔΩ) σχετικά με την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων στον δήμο Αλεξάνδρειας για τον μήνα Αύγουστο, εξέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. 

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση και δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όσα μας είπε για το θέμα ο δήμαρχος την προηγούμενη Τετάρτη: 

Σε συνέχεια της απόφασης των ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ – ΥΓΕΙΑΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με την οποία παρατείνεται η ισχύς της υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.44074/ 11.7.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Εσωτερικών «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 13.7.2020 έως και 26.7.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2797) έως και την 31.8.2020, ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα υπόλοιπα Νομικά Πρόσωπα του, το μήνα Αύγουστο 2020, για λόγους πρόληψης των δημοτών από τα υψηλά επίπεδα εξάπλωσης του επικίνδυνου κορωνοϊού.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

16 Comments

  • Ο τοπικος Κορονοίος τα σκουπιδια που εχουν να μαζευτουν πανω απο μια εβδομαδα ΠΟΙΟΣ θα μας προφυλαξει? Ο Κουγκας? Να τον χαιρεστε οσοι τοιν ψηφησατε πρεπει να ειστε πολλοι περηφανοι για την επιλογη σας

  • Μόνο αυτό καταλάβατε? Στον πεζόδρομο τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ο ένας είναι πάνω στον άλλο δεν το είδατε αυτό? Μάλλον δεν σας συμφέρει αυτό για αυτό κάνετε τα στραβά μάτια σε βάρος όμως τις υγείας των συμπολιτών σας . Και εσείς είστε επικίνδυνος.

  • Ο πρόεδρος της Κεδα θα πληρωνεται κανονικα η οχιαφου ακυρώθηκαν ολα. Λεω τωρα

  • Λυσσαξτε βόδια αμόρφωτα. Γι’αυτό ο τόπος αυτός δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Γιατί η τσέπη σας είναι η μόνη έγνοια σας.
    Μπράβο Δήμαρχε! Αστούς να βράζουν!

    • Ενω εσυ που ψηφισες την Διοίκηση Γκυρινη Πανταζοπουλου εισαι πανεξυπνος……..Αλλα κανενας βολεμενος υποτακτικος θα εισαι !!!

  • Πανταζόπουλε να τον χαίρεσαι τον κουγκα

  • Η υγεία κινδυνεύει και απο τα σκουπίδια πολύ περισσότερο αλλά ποιος νοιάζεται

  • Ενω η ΔΕΘ θα γίνει κανονικά… ειναι πολλά τα λεφτά εκεί… και πάνε σε μεγάλες τσέπες… ενω τα πανηγύρια είναι για να βγάζει ο φουκαρας κάνα μεροκάματο… Υποταγμένος στο σκύλο αφεντικό σου τον Κούλη Δήμαρχε.

    • Σιγά μην γίνει και η ΔΕΘ…

  • Εσύ φίλε 5.09 πρέπει να είσαι πολύ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ για να αποκαλείς τους άλλους βόδια που εκφράζουν διαφορετική γνώμη από την δική σου. Μου φαίνετε πως είσαι βολεμένο παπαγαλάκι του γκυρίνη. Και βέβαια από μια άποψη σε δικαιολογώ γιατί τα σκυλιά γαυγίζουν από το αφεντικό που τα ταΐζουν. Κατά τα άλλα μείνε στο κόσμο σου καημένε.

  • ΕΙΡΗΝΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

  • Κορωνοϊός και τρίχες κατσαρές! Και καλά οι πληρωμένοι με τα 20 μύρια και βάλε! Αλλά να τα λες κι εσύ, ρε Γκυρίνη; Ντροπή!

  • “” η υγεία είναι υπόθεση όλων μας”” λέει στο τέλος ο κ. Δήμαρχος. .. Τι κάνει λοιπόν για την υγεία των πολιτών αυτού του Δήμου ας μας πει ο κ. Δήμαρχος;;;;;την επιβάρηνει ακόμη περισσότερο μετα αμάζευτα σκουπίδια… Και με ένα σωρό ακόμη πρόβληματα… Που είναι γνωστά σε όλους μας… Και ας μην θέλουν κάποιοι να τα παραδεχτούν. Λυπάμαι… Για όλους αυτούς που σας ξανά ψήφισαν και σας έδωσαν το δικαίωμα να οδηγητε την πόλη προς τα πίσω.

  • Για την υγεία μου που κινδυνεύει κύριε δήμαρχε από τα κουνούπια ,τα σκουπίδια και τα αδέσποτα τι έχεις κάνει? Η υποκρισία της σε όλο της το μεγαλείο. Για τα μαγαζιά στον πεζόδρομο των δικών μας παιδιών που ο ένας είναι πάνω στον άλλον τι κάνεις κύριε δήμαρχε? Το απόλυτο μηδέν. Για άλλη μια φορά εύγε. Όσκαρ υποκρισίας και αλαζονείας.

  • Δήμαρχε ήρθα για λίγες μέρες και απογοητευτικα.!!!! ξερεις ..καλά τα λεφτά αλλά καμία φορά και τα αφεντικά πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια για να δουλέψουν. Κοίτα να αφήσεις τις εκδηλώσεις και κόψε κανα χόρτο από τα σχολεία. Το δεύτερο γυμνάσιο είναι γεμάτο. Ραντιστε για τα κουνούπια.,μαζεψτε σκουπίδια, ποτίστε γκαζόν, τελειώσετε παιδικές χαρές, κάνατε υποτίθεται μια βιβλιοθήκη νομίζω για βιβλιοθήκη πήγαινε το κτήριο που ητανε το δημοτικό περίπτερο κ το αφήσατε έτσι. Το θέμα των διπλό παρκαρισμένων αυτοκινήτων..
    Έλεος δηλαδή…και αυτές οι εργασίες δεν έχουν να κάνουν με το πολίτη… Έχουν να κάνουν με εσάς που πήρατε κονδηλια
    Ο κόσμος πάει μπροστά και εσείς είστε ακόμη στο 1960 που ίσως να ήτανε και πολύ καλύτερα τότε!!!!!!!!!

  • Ο ΚΩΡΟΝΟΪΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;
    ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
    Α ΡΕ ΣΑΝΙΑΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *