ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

«Οχ, χταπόδι λάθος πόδι»: Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

«Οχ, χταπόδι λάθος πόδι»: Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΧ, ΧΤΑΠΟΔΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ!

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ ετών

Ο Γιάννος είναι χταπόδι και όπως όλα τα χταπόδια έχουν οχτώ πόδια. Τα πόδια του όταν ήταν μικρά έπαιζαν στις πλατείες. Τώρα που μεγάλωσαν γίναν όλα επαγγελματίες. Γιατρός, μάγειρας, πυροσβέστης, οικοδόμος, ζαχαροπλάστης, φωτογράφος, κηπουρός και κουρέας. Ο καθένας εξαιρετικός στο είδος του, αν ο Γιάννος ξυπνήσει στις “καλές” του. Αν στραβοξυπνήσει όμως; Τότε τι θα συμβεί;

Μια υπέροχη ιστορία γεμάτη χιούμορ, φαντασία αλλά και ουσιαστικό μήνυμα κάνουν τα παιδιά να αποδέχονται τις δικές τους “στραβές μέρες” με χαμόγελο και κατανόηση. Άλλωστε συμβαίνει σε όλους και όλοι ξέρουν πως δεν είναι ο κανόνας αυτός αλλά η εξαίρεση. Εξαιρετική εικονογράφηση, απλό και ομοιοκατάληκτο κείμενο που βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση του αλλά και η προσέγγιση του θέματος κάνουν το βιβλίο να πρέπει να υπάρχει στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης σας.

Η πρόταση βιβλίου για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *