ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Η σύνδεση ή μια καλή επαφή με την οικογένεια ή ένα καλό φίλο λειτουργεί ευεργετικά σήμερα για την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη μιας συναισθηματικής υποστήριξης ή ενός ανθρώπου που μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες και αποφάσεις σου στα εργασιακά, μιας και φαίνεται να είναι απόλυτα υγιείς και συμφέρουσες. Ετοιμάσου για αλλαγές, ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Οι κοινές επιθυμίες σας, σας εξασφαλίζουν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατόβραδο. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, φρόντισε απόψε να μην κλειστείς στο σπίτι. Ευχάριστες εκπλήξεις σε κάνουν να παίρνεις τα πάνω σου.

Ταύρος

Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημα σου. Απόλαυσε μικρά καθημερινά πράγματα και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, αντιμετώπισε τα συναισθήματα μοναξιά σου με το να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα ή και τους στόχους σου με άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου και λίγο ως πολύ ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα βγεις και πιο πλούσια εμπειρικά ακούγοντας τους. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με το/τη σύντροφο σου. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να νιώσετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις και γιατί όχι με τη γοητεία σου να καταπλήξεις τους πάντες.

Καρκίνος

Σκέψου το τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να πάρεις τις πιο συμφέρουσες για σένα αποφάσεις. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να λάβεις μέρος σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα άγχη και να απολαύσεις τη μέρα σου. Η σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου χρειάζεται λίγη δουλίτσα από μέρους σου. Τα περιμένεις όλα έτοιμα κι αυτό σε αυτή τη φάση δεν είναι εφικτό. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να φέρει στο δρόμο σου.

Λέων

Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου διευκολύνοντας τα πράγματα στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα σου να πείθεις και να επηρεάζεις με τις απόψεις και το λόγο σου. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, Σαββατόβραδο μην μείνεις μέσα. Όλα και κάτι καλό φαίνεται να προκύψει ξέχωρα από το φλερτ που είναι δεδομένο.

Παρθένος

Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Αν και Σάββατο σήμερα, οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σταματούν. Κάνε λοιπόν αυτό που θεωρείς ότι πρέπει, όμως μην ξεπερνάς τα όρια και τις αντοχές σου. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, άσε τα παράπονα και λάβε δράση. Με το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει στο παρελθόν δεν οδηγείσαι πουθενά.

Ζυγός

Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή προβλήματος μπορεί να είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Αν το προηγούμενο διάστημα ένιωσες αποδιοργανωμένη, είναι καιρός να συγκεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδια σου χωρίς τον κίνδυνο της αποτυχίας ή την αίσθηση κινδύνου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι έχεις όλη την ευχέρεια να περάσεις όμορφα με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά, εμφανισιακά, ανανεώσου γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα εισβάλλει, για να παραμείνει, στη ζωή σου.

Σκορπιός

Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων που ξεκίνησαν στις αρχές του έτους. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά με συναδέλφους θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου. Δείξε τρυφερότητα στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου και γιατί όχι και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου και μην προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και όλα τα αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό.

Τοξότης

Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές ή και η σύγχυση που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Απ’ εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ο δυναμισμός σου και η πάντα πρόθυμη διάθεση σου για προσφορά και βοήθεια στα εργασιακά εκτιμάται με το παραπάνω από συναδέλφους. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις απ’ τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μπορείς να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και θα καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

Αιγόκερως

Ο οικογενειακός και οικιακός σου τομέας έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο σου σήμερα. Μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου, φρόντισε να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να δώσεις λύσεις στα θέματα σπιτιού που εκκρεμούν. Εξέτασε τρόπους αποτελεσματικότερης διαχείρισης στα εργασιακά. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου δημιουργεί αποστάσεις. Άλλαξε στάση απέναντι του και μην ξεσπάς επάνω του κάθε συναισθηματική σου ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου για μια ακόμα φορά. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Το έτερον ήμισυ σου επανέρχεται.

Υδροχόος

Θέλεις να προστατεύσεις σήμερα την ιδιωτική σου ζωή για αυτό και φαίνεται να επιδιώκεις τη μοναξιά και την απομόνωση. Θέλεις να χαλαρώσεις, να απελευθερωθείς και να ξεκουραστείς. Αν κάποιοι σου παραπονεθούν πως δεν είσαι ιδιαίτερα προσιτός/προσιτή, μη νιώθεις τύψεις. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επίλεξε ουδέτερα θέματα να συζητήσεις με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου προκειμένου να μην πληγωθεί κανένας από τους δυο. Μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς ή με τον τρόπο που θα ήθελες. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Ιχθείς

Μια ανάσα καθαρού αέρα ή μια διαφυγή απ’ τη ρουτίνα είναι ότι χρειάζεσαι σήμερα, γι’ αυτό και επίλεξε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Τα συναισθήματα ενοχής ή και την ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους θα πρέπει να τα μετριάσεις. Επιβράδυνε λιγάκι τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και διώξε σκέψεις απ’ το μυαλό σου που σε βαραίνουν και σου προσθέτουν άγχος. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου και δώσε μια πνοή ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που περιμένεις εναγωνίως να ξέρεις ότι καταφτάνουν.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *