ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παράγγειλε τα αγαπημένα σου προϊόντα πιο εύκολα από ποτέ από το BOSTON.GR – ένας τυχερός κάθε μέρα!

Παράγγειλε τα αγαπημένα σου προϊόντα πιο εύκολα από ποτέ από το BOSTON.GR – ένας τυχερός κάθε μέρα!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more σας υποδέχεται καθημερινά στους δυο πανέμορφους χώρους του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Με το Boston.gr μπορείς να απολαμβάνεις καθημερινά τις αγαπημένες σου γεύσεις. Πρόσθεσε την εφαρμογή boston.gr στην αρχική οθόνη του κινητού σου και κάνε γρήγορα και εύκολα την Online παραγγελία σου.

Με τη νέα υπηρεσία:

  • Μπορείς να έχεις πρόσβαση στον πλήρη τιμοκατάλογο των προϊόντων ανά πάσα στιγμή
  • Μπορείς να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από κινητό, Tablet ή υπολογιστή
  • Μπορείς να παραγγείλεις online σε 1′ χωρίς να χρειαστεί να καλέσεις στο κατάστημα

Δεν θέλεις να περιμένεις στην ουρά; Κάνε την παραγγελία σου πριν ξεκινήσεις από το σπίτι, διάλεξε Take Away και μέχρι να φτάσεις στο κατάστημα είναι έτοιμη να την παραλάβεις.

Δεν θέλεις να μετακινηθείς; Διάλεξε την επιλογή Delivery και σε λίγα λεπτά οι αγαπημένες σου γεύσεις είναι στην πόρτα σου.

Μη ξεχνάς τον SUPER έκπληξη που έχει ετοιμάσει η επιχείρηση, όπου ένας τυχερός κάθε μέρα απολαμβάνει την παραγγελία του εντελώς δωρεάν οποιοδήποτε κι αν είναι το ποσό της παραγγελίας του! Κάνε την παραγγελία σου Online μέσω του κινητού ή του υπολογιστή σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός της ημέρας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up