ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Γ. Κιρκιλιαννίδης: “Η υπομονή των πολιτών με τα σκουπίδια εξαντλήθηκε”

Γ. Κιρκιλιαννίδης: “Η υπομονή των πολιτών με τα σκουπίδια εξαντλήθηκε”

Στη διάρκεια της τοποθέτησής του στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης “Αξίζουμε καλύτερα” Γιάννης Κιρκιλιαννίδης αναφέρθηκε στο θέμα των σκουπιδιών στον δήμο μας. 

Ο κ. Κιρκιλιαννίδης πρότεινε να συναντηθούν οι αρχηγοί των παρατάξεων για την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων το οποίο όπως είπε απασχολεί όλους τους πολίτες η υπομονή των οποίων έχει εξαντληθεί. Πρόκειται για την δημόσια υγεία και είμαστε στη διάθεσή σας κύριε δήμαρχε για να βρούμε από κοινού μία λύση, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Κιρκιλιαννίδης αναφέρθηκε και στο άνοιγμα των σχολείων και την έντονη ανησυχία γονέων και μαθητών λόγω της πανδημίας.

Ακόμα, πρότεινε, ύστερα από τις καταγγελίες του συλλόγου φιλόζωων στην Αλεξάνδρεια για κλοπές ζώων από το κυνοκομείο, να τοποθετηθούν κάμερες στον χώρο και να ενισχυθεί ο φωτισμός. Τέτοιες καταγγελίες δεν τιμούν κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο, είπε.

8 Comments

  • Ηγέτης!

  • την κυριακη σε ολη την βετσοπουλου γεματοι οι καδοι με ασχημεσ μοιρωδιες αλλα οι αντιδημαρχοι ο μισθος μισθος

  • Πολύ καλά τα είπες!!!!

  • ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

  • το σαββατο τραχανα δεν μαζευουν ; η μηπως εχεις και εσυ κουταλα ;

  • ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ…

  • Τα σκουπιδιαρικα στα τρικαλα εχουνε να περασουνε 18 μερες απο τα σπιτια ποιος τραχανας ειναι προισταμενος και πληρωνετε για αυτα που ειναι ο εποπτης υγειας να τους κανει μυνησει αυτους τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που πληρωνουμε εμεις οι πολιτες.

  • Δεν τους λυπάμαι γιατι ξαναψηφισαν ενω ειχαν δείξει 5 χρόνια ποιοι ειναι. Βάλανε και τον Κουγκα αντιδημαρχο σκουπιδιων που σε 5 μερες θα τα ελυνε ολα. Τωρα να μην μιλάει κανενας. Εκει να τα βλέπετε τα σκουπίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *