ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αλλαγές αντιδημάρχων στον δήμο Αλεξάνδρειας – ποιος θα αναλάβει την καθαριότητα;

Αλλαγές αντιδημάρχων στον δήμο Αλεξάνδρειας – ποιος θα αναλάβει την καθαριότητα;

Συνεχίζονται τα σενάρια σχετικά με τις αλλαγές αντιδημάρχων στον δήμο Αλεξάνδρειας. 

Το όλο θέμα όπως κάθε φορά το έχει πάρει πάνω του ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης και δεν λέει κουβέντα σε κανέναν.

Μάλιστα ένας από τους δημοτικούς συμβούλους σχολιάζοντας την αναμονή της τελικής απόφασης, σχολίασε χαρακτηριστικά “θα μας σκάσει μέχρι να μας ανακοινώσει τις αποφάσεις του“.

Βέβαια το μεγάλο ζητούμενο και η ουσιαστική αλλαγή που θα γίνει, είναι αυτή του αντιδημάρχου καθαριότητας. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Σάκης Κούγκας θα αναλάβει άλλη θέση αντιδημάρχου. Η καθαριότητα που είναι και η βασική θέση που θέλουν να αποφύγουν οι υπόλοιποι, είναι το μεγάλο ερωτηματικό και ίσως το πιο δύσκολο πόστο της σημερινής διοίκησης.

Για λίγες ημέρες τώρα και μέχρι να οριστεί ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας, καθήκοντα στον συγκεκριμένο τομέα έχει αναλάβει ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου και πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας Στέφανος Γκιουρτζής.

Σίγουρη θεωρείται η αντικατάσταση του Κώστα Βενιόπουλου από τον Ιερεμία Κιοσέογλου ενώ παραμένουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι με αλλαγές καθηκόντων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει προσθήκη αντιδημάρχου χωρίς μισθό, με τον δήμαρχο να έχει δικαίωμα να προσθέσει δύο αντιδημάρχους άνευ αποδοχών.

Στα προεδρεία τώρα, δεν αναμένονται αλλαγές, πλην μιας ενδεχομένως αντικατάστασης που επεξεργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος. Κάτι τέτοιο ωστόσο θα είναι η μεγάλη έκπληξη αν και εφόσον συμβεί.

Έτσι τα δύο βασικά ζητήματα στις αλλαγές που αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Παναγιώτη Γκυρίνη προσεχώς είναι, το ποιος θα αναλάβει αντιδήμαρχος καθαριότητας και το αν θα υπάρξει αντικατάσταση προέδρου στην διοίκηση.

Αναμένουμε..

15 Comments

  • Ο Σάκης ο Κουγκας δεν χάνει την θέση του με τιποτα..Το καταλάβαμε όλοι την βραδιά της δεύτερης Κυριακής των εκλογών

  • Ναι ο κύριος Γκιορτζης ας κέρδιζε στις εκλογές έτσι όπως έπρεπε και αναλάμβανε τον τομέα καθαριότητας.Αλλα , είναι κολλητός του Δημάρχου. Επίσης, έχουμε δει το έργο του… FAIL

  • Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ.Ο ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ 6 ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΔΗΘΕΝ.Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ Ο ΑΛΛΟΣ 100.000ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ..

  • Μα αφού ο Σάκης Κούγκας είχε πει ότι σε πέντε μέρες θα καθαρίσει την Πόλη από τα σκουπίδια!!! Τι έγινε τώρα; Τι δεν πήγε καλά;;

  • Συγνώμη, για να κσταλαβαινόμαστε!!!
    Από πότε όσοι απέτυχαν να γίνουν Δημοτικοί σύμβουλοι,
    και μετά έγιναν ειδικοί σύμβουλοι του Δημάρχου,
    αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχου;;;;
    Βρε που ζούμε;;; Βρε τι ζούμε;;;;

  • Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

  • ο συμβουλος ειναι παιδι της πιατσας ςιναι ο καθ υλην αρμοδιος να χειριστει μειζονα θεματα μιλαμε για τον καταληλοτερο ανδρα στην καταληλη θεση καντε υπομονη ,ερχεται ο συμβουλος με τις λυσεις {και ητασν και ελευθερος επαγγελματιας και μαλιστα στο πεζοδρομιο} οσοι δεν γνωριζουν!!!
    συγχαρητηρια στο νεο του εργο – αγωνα
    πρωην πελατης

  • καλα τα λεφτα πατριωτη καλα

  • Ο Κουγκας ειχε πει οτι θα μας βάλει σε ταξη με τα σκουπίδια. Οσο τον κρατούν με οποιονδήποτε ιδιότητα ξεφτιλιζονται και ο δημαρχος και ο Πανταζοπουλος. Θα τον βαλουν σρ μια θεση χωρίς ευθύνη μονο για τον μισθο. Αυτη ηταν η συμφωνια δεν αλλάζει. Αυτη ειναι η χωρα μας αυτοι ειμαστε εμείς αυτοι μας αξίζουν.

  • Δεν είναι κακό να πεις,κύριοι αποτύχαμε και παραιτούμαστε…….Παντελονατο και γεμάτο βαρβατίλα………

  • Το φυσιολογικό σε έναν άνθρωπο είναι να κοιτάζει το παρελθόν και να βελτιώνει τα λάθη του. Με τους ψηφοφόρους της Αλεξάνδρειας η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Φάτε Γκυρινη και Κούγκα τώρα για άλλα τέσσερα χρόνια και κομμένα τα σχόλια….

  • ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ Ο Δ Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

  • ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;

  • Δεν φταίνε αυτοί.Ο κόσμος της αλεξανδρειας φταίει και των περιχώρων που δεν τους παίρνει με τις …………όπου και να τους βρίσκει.Ότι είναι στην κορυφή Αυτός που τον εκλεγεί ειναι το ίδιο.καπις?

  • Εδω ο γκυρινης κανει προτασεις για αντιδημαρχια απο την παραταξη Ναλμπαντη και ισως ενας να αναλαβει..Πολλα τα λεφτα Τασο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *