ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ

Εκδόσεις : Παπαδόπουλος

Συγγραφέας : Αντώνης Παπαθεοδούλου

Προτεινόμενη ηλικία : 4+ Ετών

Ο κύριος Φιλέας Φογκ είναι πάντοτε ακριβής σε ότι και να κάνει. Από την ώρα που ξυπνάει ως την ώρα που γυρνάει σπίτι. Έτσι ένα πρωινό του Οκτώβρη γνωρίζει τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού, ο οποίος με ένα «ακριβώς» προσλαμβάνεται αμέσως. Ο Φιλέας Φογκ πιστεύει πως πλούσιος είναι όποιος ταξιδεύει όμως ο ίδιος είναι πλούσιος σε χρήματα.

Μια μέρα στην λέσχη όπου συχνάζει στοιχηματίσει όλη την περιουσία του ότι μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες ακριβώς. Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό θα γίνει πράξη. Τι λέτε θα καταφέρουν ο Φιλέας Φογκ και ο Πασπαρτού να κερδίσουν το στοίχημα; Θα προλάβουν να γυρίσουν ή θα τους βρουν αναποδιές στο ταξίδι τους;

Μια πασίγνωστη ιστορία μέσα από την υπέροχη προσέγγιση του Α. Παπαθεοδούλου που η ματιά του κάνει ζουμ στις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας με σκοπό να γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες τον διάσημο ήρωα του Ιουλίου Βερν.

Εξαιρετική εικονογράφηση, απλός και προσεγμένος λόγος και η σημασία όλων των αξιών που γνωρίζει στους μικρούς αναγνώστες ο Φιλέας Φογκ, όπως ότι πλούσιος είναι όποιος ταξιδεύει, κάνουν το βιβλίο άξιο ανάγνωσης για τους μικρούς βιβλιοφάγους.

Η πρόταση παιδικού βιβλίου για αυτήν την εβδομάδα από την POWER BOOK Girl!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *