ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Έφτασαν στην Αλεξάνδρεια οι μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία – δείτε!

Έφτασαν στην Αλεξάνδρεια οι μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία – δείτε!

Τις μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία του δήμου μας παρέλαβε σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα παρελήφθησαν 2.319 μάσκες “Τύπου Α” για ηλικίες μαθητών έως 10 ετών και 4.407 μάσκες “Τύπου Β” για μαθητές ηλικίας 10 ετών και άνω.

Το επόμενο διάστημα τμηματικά ο δήμος θα παραλάβει κι άλλες μάσκες για τα σχολεία.

Οι μάσκες θα μοιραστούν άμεσα στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

 

3 Comments

  • Αφηστε τις γελειοτητες με τις μασκες 2 κουτια 4 ατομα .Μια μασκα ανα μαθητη στο δημο αλεξανδρειας.

  • Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ .ΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΣ ΚΕΔΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ Ο ΔΡΙΣΤΑΣ??ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ??ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ??Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ???ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΥ Η ΔΕΥΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΑΣΚΕΣ 300.000.000 ΕΥΡΩ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 9.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  • Εγώ βλέπω στις φωτογραφίες ότι τα άτομα που μεταφέρουν τα κιβώτια με τις μάσκες δεν φορούν συνέχεια τις μάσκες τους. Αλλά εμείς ο απλός λαός είμαστε υποχρεωμένοι αλλιως θα “φάμε” πρόστιμο 150€. Εύγε στο ελληνικό κράτος με τους διαχωρισμούς του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *