ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΡΟΦΟΥΠΟΛΗ

Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική

Συγγραφέας : Σοφία Κύργιου

Προτεινόμενη Ηλικία : 4+ ετών

Μια πανέμορφη και πολύχρωμη πόλη γεμάτη γειτονιές με λόφους ψηλούς από λαχανικά και φρούτα και καταπράσινες πεδιάδες με χόρτα και λαχανικά. Αυτή είναι η Τροφούπολη.

Εκεί μένουν οι Τροφούληδες και οι Διατροφούληδες.

Φίλοι τους αχώριστοι, είναι οι Βιταμινούλες, τα Μεταλλάκια και οι τρεις σούπερ ένερτζι ήρωες: η Πρωτεινούλα, ο Υδατανθρακούλης, ο Λιπούλης.

Κοντά στη Τροφούπολη ζει η νεράιδα της υγιεινής διατροφής, Καλή Τροφένια, αλλά και ο μάγος ανθυγιεινής διατροφής, Τρίκαρος.

Ο μάγος ανθυγιεινής διατροφής Τρίκαρος θυμώνει πολύ βλέποντας παιδιά να τρώνε σωστά και να είναι δυνατά.

Το μόνο που θέλει είναι να τρώνε ανθυγιεινές τροφές και να βάζουνε κιλά. Άραγε θα καταφέρουνε οι φίλοι της καλής διατροφής να τον σταματήσουν;

Μια ιστορία με θέμα τη διατροφή αλλά και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο κομμάτι της διατροφής.

Υπέροχη εικονογράφηση, ιδιαίτερο θέμα, απλό και ουσιαστικό κείμενο κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να βοηθήσει ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά την έννοια της υγιεινής διατροφής, τις κατηγορίες τροφών και άλλα πολλά σχετικά με την διατροφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *