ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αποφασίζεις να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ότι χρειάζεται, με σύμμαχο την διαίσθηση σου, για να τις καλύψεις και να τις εκπληρώσεις! Η μεγάλη φαντασία σου και η διορατικότητα σου, που σε διακρίνουν τώρα, θα σου δώσουν μία σημαντική και απαραίτητη λύση, για κάτι που σε βασανίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ανταμείβεσαι μέσα από συγκυρίες, για την φροντίδα και την περιποίηση που έδωσες στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή σου τάση για μυστικοπάθεια και μοναξιά, πολύ πιθανόν να σου προκαλέσει προβλήματα συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα! Να είσαι επίσης, λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά τα χρήματα και τα υλικά σου αγαθά, αφού αναμένονται απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε ετοιμάσου! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις! Δέξου την βοήθεια τους και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό ενός νέου προσώπου στην ζωή σου, στο οποίο σίγουρα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς τον σύντροφο σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι την δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει αντιπαραθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους άψογα και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποια ξαφνικά, αλλά ασήμαντα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου σκέψεις και εκφράσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, πολύ πιο εύκολα, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου επιβληθούν τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ευχάριστη τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα και εσύ κολακεύεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά εκπληρώνεις φιλοδοξίες! Επιπλέον, έχεις ευκαιρίες να πετύχεις στόχους και στον οικονομικό τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου ευφυΐα και απολαμβάνεις όπως πρέπει και όσο πρέπει τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου σε πράξεις, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, αφού εκπληρώνεις εύκολα τους στόχους σου! Μετρίασε μόνο την μεγάλη σου βιασύνη και τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, για να αποφύγεις λάθη σε κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για περιπέτεια και ανεμελιά, σε παρασύρει σε μία επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά, που ενδεχομένως να μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου και τον σύντροφο σου! Προβλήματα, τα οποία σας απασχολούσαν μέχρι τώρα, καταφέρνετε να τα λύσετε με συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή ο επαγγελματικός τομέας, διότι μάλλον σκέφτεσαι πιο πολύ την διασκέδαση, παρά την δουλειά! Οικονομικά, κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις, γι’αυτό συγκρατήσου, τουλάχιστον σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Μπορεί να έχεις αυξημένη διορατικότητα, όμως ταυτόχρονα έχεις και έντονη καχυποψία! Γενικά, καλύτερα να κινηθείς παρασκηνιακά, ώστε πρώτα να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και μετά να ανοιχθείς συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις στο δρόμο σου! Έχεις την ευκαιρία, να βάλεις ένα νέο πάθος στην ερωτική σου ζωή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, εξουσίας και κτητικότητας! Ωστόσο, η εύνοια της ημέρας, εκδηλώνεται στην κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Οικονομικά θα έχεις μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είναι η ιδανική ημέρα για εσένα, ώστε να παραδεχθείς λάθη, να διορθώσεις παραλείψεις, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες αξιόλογες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, ενδεχομένως να σε απασχολήσει και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες πιεστικές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις απαιτήσεις και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι στην εξωτερική εμφάνιση σήμερα σου και επιλέγεις μία από τις κατακτήσεις σου, την οποία θαυμάζεις για το στυλ και την αισθητική που αποπνέει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρμονία και ικανοποίηση θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά μείωσε λίγο τα έξοδα… καλοπέρασης!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν! Οι γύρω σου θα επιδιώξουν σίγουρα συναναστροφή μαζί σου και θα σου δείξουν με ποικίλους τρόπους πόσο τους αρέσει να επικοινωνούν μαζί σου, να ακούν τις ορθές συμβουλές σου και τις λογικές απόψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς την αφοσίωση του συντρόφου και τις ουσιαστικές του αποδείξεις για την αγάπη του και επιμένεις σε λεπτομέρειες, τον επικρίνεις και του εκφράζεις συνεχώς παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται και εξελίσσεται στον χώρο της εργασίας. Σκέψου προσεκτικά πριν προχωρήσεις, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους ή συνεργάτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από τις αναμενόμενες! Επαγγελματικά αναμένεται επίτευξη των στόχων σου και άψογη απόδοση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, με αδιαμφισβήτητη ευκολία ! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, ανεμελιά, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού και της εκτίμησης πάνω σου, γεγονός που σε χαροποιεί! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολική επίδειξη και προβολή, έπαρση και δραματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επιτυχία, συναίσθημα, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ, διασκέδαση, χαρά και λάμψη! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική εύνοια είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις, υπαγορεύονται από τον ανεπτυγμένο εγωκεντρισμό σου, χωρίς να υπολογίζεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θέλει λίγη προσοχή η υπερβολική γενναιοδωρία σου, διότι ορισμένοι μπορεί να σε εκμεταλλευτούν! Κάποια γεγονότα στον εργασιακό τομέα, σε βοηθούν να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να πετύχεις φιλοδοξίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, θα σε παρασύρει ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου και η έντονη ευαισθησία σου, φίλε Τοξότη! Ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει μάλιστα, την σημερινή ημέρα, με το σπίτι και την οικογένεια, διότι όχι μόνο το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Αναγνωρίζεις συνειδητά τις βαθύτερες ανάγκες σου και αφήνεις πίσω κάθε παλαιά πληγή, αμφιβολία ή ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες και ανισότητες στον ερωτικό δεσμό σου! Συνέχισε να υποστηρίζεις τις προσωπικές σου ανάγκες! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από νοσταλγία και αναμνήσεις, προς ένα ερωτικό παρελθόν, που σε έχει πονέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να βελτιωθείς στο έπακρο! Οικονομικά υπάρχει άγχος για τα έξοδα του σπιτιού, αφού σήμερα θα προκύψουν νέες απρόσμενες υποχρεώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, απολαμβάνεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Οι αποφάσεις σου και οι συναναστροφές σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση! Οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, νέες γνωριμίες, φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και χαρούμενα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο σου, να βρείτε την χρυσή τομή! Παλαιά προβλήματα μεταξύ σας διορθώνονται και νέες λύσεις βρίσκονται από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και συνεργάζεσαι άψογα με τους άλλους, γεγονός που σε ευχαριστεί! Οικονομικά, θα έρθουν επιπλέον έξοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα γίνεις σίγουρα ο δέκτης ουσιαστικής στοργής και βαθιάς συμπάθειας των άλλων και με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου! Ανταμείβεσαι για την σκληρή σου προσπάθεια τον τελευταίο καρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους παίρνεις αυτό που σου αξίζει και απολαμβάνεις την ζωή, όπως πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, είναι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Ώρα λοιπόν να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να αποφύγεις ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει το διακριτικό δείγμα ενδιαφέροντος για εσένα! Κάνε εσύ το δεύτερο, χωρίς δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιλέγεις πλέον να εμπιστεύεσαι μόνο συγκεκριμένους ανθρώπους και καλά κάνεις, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, αφού αυξάνονται τα έσοδα σου ποικιλοτρόπως!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είσαι δραστήριος και θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση και διαπροσωπική σου σχέση! Είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου, λύνοντας προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις από το παρελθόν! Προσοχή μόνο, στην αυξημένη σου βιασύνη και τον παρορμητισμό σου, ιδίως σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για επικοινωνιακό παρορμητισμό, διότι από το πουθενά, μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου προσωπικότητα, είναι σίγουρα γοητευτική, αυθόρμητη και ενθουσιώδης και έτσι απολαμβάνεις κατακτήσεις, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες ευκαιρίες για επιτυχία σήμερα! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *