ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει αυτή την εβδομάδα η POWER BOOK Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει αυτή την εβδομάδα η POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΜΕΛΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ

Εκδόσεις: Φουρφούρι

Συγγραφέας : Μάρα Νταλ Κορσο

Προτεινόμενη ηλικία : 3+ ετών

Η Αμέλια είναι ένα κορίτσια διαφορετικό. Δεν θέλει κούκλες και παιχνίδια της αρέσει να εξερευνεί και να παίζει στη φύση και θέλει να μάθει να πετάει. Τι λέτε θα τα καταφέρει;

Το βιβλίο παρουσιάζει της πραγματική ιστορία της Αμέλιας Έρχαρτ, η οποία από μικρή ηλικία ήθελε να μάθει να πετάει. Έτσι και έγινε. Έγινε η πρώτη γυναίκα αεροπόρος στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όμορφη εικονογράφηση, ελάχιστο και ουσιαστικό κείμενο, εξαιρετική προσέγγιση της ζωής της Αμέλιας Έρχαρτ κάνουν το βιβλίο άξιο ανάγνωσης για παραπάνω από μία φορές. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν όνειρα και θα νιώσουν μεγάλη ικανοποίηση όταν τα δουν να γίνονται πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *