ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η ΚΑΒΑ ΚΑΛΟΤΣΗ φέρνει στο τραπέζι μας τα βραβευμένα προϊόντα του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

Η ΚΑΒΑ ΚΑΛΟΤΣΗ φέρνει στο τραπέζι μας τα βραβευμένα προϊόντα του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

Η ιστορία της εταιρίας ΚΑΛΟΤΣΗ ξεκινά από το 1938 με ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Καλότση παράγοντας μέχρι και σήμερα τα μοναδικά παραδοσιακά αναψυκτικά με την ιδιαίτερη γεύση.

Τα αναψυκτικά ΚΑΛΟΤΣΗ κατέχουν 3 χρυσές Βραβεύσεις γεύσης και ποιότητας από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα με την παραγωγή αναψυκτικών η επιχείρηση κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στην εμπορία ποτών, χυμών κ.α για την περιοχή του Νομού Ημαθίας και όχι μόνο, δημιουργώντας συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου τα τελευταία χρόνια.

Μια ακόμη μοναδική συνεργασία είναι αυτή με το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, προϊόντα του οποίου προμηθεύει σε πολλά καταστήματα της περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και γενικότερα του Νομού Ημαθίας και των γύρω περιοχών. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου ιδρύθηκε το 1961 και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών Κρασιών, Τσίπουρου, Παλαιωμένου Τσίπουρου και Ούζου σε συσκευασίες που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες καταναλωτών και επαγγελματιών.

Αρκετές επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Αλεξάνδρειας, προμηθεύονται ήδη τα βραβευμένα προϊόντα του Οινοποιείου Τυρνάβου από την Κάβα Καλότση και δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να τα απολαύσουν μαζί με το φαγητό που προσφέρουν.

Επικοινωνήστε με την ΚΑΒΑ ΚΑΛΟΤΣΗ και δοκιμάστε τα ποιοτικά προϊόντα. Δώστε τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά βραβευμένα προϊόντα από το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!

ΚΑΒΑ ΚΑΛΟΤΣΗ

Εθνικής Αντίστασης 44, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2333024470

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

ΚΡΑΣΙΑ

ΤΣΙΠΟΥΡΟ & ΟΥΖΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *