ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με στόχο ακόμα μία νίκη το Σάββατο ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας

Με στόχο ακόμα μία νίκη το Σάββατο ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας

Τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών υποδέχεται ο ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας (18.00 μ.μ.).

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ με την ομάδα της πόλης μας να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2 νίκες και μία ήττα ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών έχει δύο ήττες (δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας το ρεπό της).

Στόχος της ομάδας του κόουτς Αγγέλη είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη και η συνέχιση της καλής πορείας ιδιαίτερα μετά την εκτός έδρας νίκη το περασμένο Σάββατο στη Κατερίνη επί του Πιερικού.

Προβλήματα δεν υπάρχουν στους κυανέρυθρους της πόλης μας και όλοι είναι έτοιμοι για μία ακόμη δυνατή μάχη.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Μελανίδης και Χατζηκώστας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων με την διακύμανση του σκορ να μπορείτε να την παρακολουθείτε από τα social media της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ (κλικ ΕΔΩ).

Την Κυριακή η πρεμιέρα του εφηβικού

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 οι δύο ομάδες, ΑΘΛΟΣ και Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες πάλι στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, αυτή τη φορά για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 12.00 μ.μ με διαιτητές τους κ.κ. Παπαγερίδη και Γιανκίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *