ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Τα πρώτα πρόστιμα στην Ημαθία μετά τα νέα μέτρα – κλειστό καφέ στον δήμο Αλεξάνδρειας

Τα πρώτα πρόστιμα στην Ημαθία μετά τα νέα μέτρα – κλειστό καφέ στον δήμο Αλεξάνδρειας

Σε ισχύ τέθηκαν από το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 στην Ημαθία μια σειρά νέων μέτρων στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Μεταξύ αυτών, επανήλθαν οι μάσκες παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα και η υποχρεωτική χρήση μάσκας από το κοινό κατά την αναμονή και κατά τη διαδικασία σερβιρίσματος στα καταστήματα εστίασης, ενώ τα καταστήματα εστίασης θα κλείνουν τα μεσάνυχτα.

Τέλος, από προχθές το βράδυ τέθηκε σε ισχύ και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 με εξαίρεση μετακινήσεις για αποδεδειγμένους λόγους εργασίας και λόγους έκτακτης ανάγκης (υγείας).

Πώς τα πήγαμε όμως στην Ημαθία κατά την πρώτη μέρα και νύχτα εφαρμογής των νέων μέτρων;

Όχι και άριστα, δεδομένου ότι στα αποτελέσματα των ελέγχων της Αστυνομίας την Παρασκευή, στην Ημαθία είχαμε αρκετά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του veriotis.gr:

– Διοικητικό πρόστιμο 10.000€ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε καφετέρια σε χωριό του δήμου Αλεξάνδρειας που παραβίασε το ωράριο λειτουργίας και εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής να λειτουργεί πέραν της 00:00 τα μεσάνυχτα.

– Την Παρασκευή 30/10/2020 επιβλήθηκαν συνολικά 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα 5 επιβλήθηκαν σε πεζούς, τα 2 σε πελάτες καταστημάτων και το 1 σε πελάτη super market. Σε όλους κόπηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150€.

– Υπήρξαν και 3 πρόστιμα των 150€ για μετακινήσεις μετά τις 00:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *