ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βασίλης Αμπατζής: “Ψηφιακό αρχείο για να έρθουν οι μαθητές κοντά στο άθλημα της πάλης”

Βασίλης Αμπατζής: “Ψηφιακό αρχείο για να έρθουν οι μαθητές κοντά στο άθλημα της πάλης”

Στη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού σε ψηφιακή μορφή για το άθλημα της πάλης προχωράει με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η Ένωση Ελλήνων Προπονητών Πάλης με την συνεργασία της ΕΛ.Ο.Π (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης).

Το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Προπονητών Πάλης, κ. Αμπατζής Βασίλης από την πόλη μας την Αλεξάνδρεια, αναφέρει τα εξής:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στη μαθητική κοινότητα της χώρας και αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν για την (εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών) προχωράμε με επικεφαλής τον καθηγητή μας και Λέκτορα ΕΚΠΑ- ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κ. Κόλλια Χρήστο και την ομάδα εργασίας μας στην δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού σε ψηφιακή μορφή το οποίο θα αποσταλεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια των εκπαιδευτικών Φ. Αγωγής το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τους συναδέλφους μας και θα αποτελέσει την αρχή για την προβολή και διάδοση του αθλήματός μας στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευελπιστούμε έτσι λοιπόν οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της πάλης, την ιστορική αναδρομή, τις σημαντικότερες διακρίσεις των αθλητών μας και τέλος με τους κανονισμούς του αθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *