ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αυτά είναι τα πρώτα πρόστιμα που “έπεσαν” στον νομό Ημαθίας για μετακίνηση και μάσκες

Αυτά είναι τα πρώτα πρόστιμα που “έπεσαν” στον νομό Ημαθίας για μετακίνηση και μάσκες

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικά από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 που η χώρα μπήκε σε καθολικό lockdown, τα κλιμάκια της Αστυνομίας στην Ημαθία διενεργούν συνεχείς ελέγχους οχημάτων και πεζών, για την εφαρμογή των μέτρων της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και του περιορισμού της μετακίνησης.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε αντίθεση με το πρώτο lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ τα πρόστιμα, τόσο για την μάσκα όσο και την άσκοπη μετακίνηση (χωρίς SMS ή βεβαίωση) έχουν διπλασιαστεί και πλέον ανέρχονται στα 300€.

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, στους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Ημαθία, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, πρώτο Σαββατοκύριακου του lockdown, βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

Για περιορισμό μετακίνησης βεβαιώθηκαν το Σάββατο 8 παραβάσεις και την Κυριακή 16 παραβάσεις, σε πεζούς και οδηγούς και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.

Για για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν το Σάββατο 5 παραβάσεις και την Κυριακή 4 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300€.

1 Comment

  • ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:00 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ” ΜΑΧΑΛΑ ” ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ????????????????
    ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *