ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Νέα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά από το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2020 τίθεται σε εφαρμογή περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Όπως ανέφερε, ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν η διαπίστωση περιττών μετακινήσεων σε σπίτια πολιτών.

Σημειώνεται ότι από τις 21:00 έως τις 05:00 επιτρέπονται μέσω SMS μόνο οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις κοντά στην οικία του καθενός.

Πρόκειται για τις μετακινήσεις, όπως είναι για λόγους εργασίας, υγείας και συνοδείας κατοικιδίων.

Σε ό,τι αφορά την ατομική άθληση, σε σύνθεση έως τρία άτομα και ισχυρή σύσταση να πραγματοποιείται κοντά στο σπίτι των πολιτών.

Για την τηλεργασία, από την Παρασκευή κάθε οργανισμός δημόσιου και ιδιωτικού τομέα οφείλει να διαθέτει έκθεση που να τεκμηριώνει λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας.

In.gr

3 Comments

  • Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΥΛΘΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

  • Δεν είναι στέρηση ελευθερίας. Μπορείς να αθληθεις αλλα οχι πολύ μακριά από το σπίτι σου αρκεί να τηρείς την απόσταση 1,5 μετρου από το οποιοδήποτε άτομο που εχεις στην παρέα σου Να έχεις επιστρεψει στις 21:00. Οπότε κινήσου με ποδήλατο αν έχεις για 2ωρες εντός πολης ώστε να εκτονωθεις.

  • Μέγιστος καραγκιόζης Σκορδαλιας.. Που θα πάει, θα τελειώσει αυτήν η φαρσοκωμωδια… Ας τολμησετε να βγείτε ελεύθερα στον δρόμο να σας “χαιρετήσει” ο λαός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *