ΥΓΕΙΑ posted by

Στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν έξω από το Νοσοκομείο της Βέροιας

Στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν έξω από το Νοσοκομείο της Βέροιας

Δύο στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν το πρωί έξω από το νοσοκομείο της Βέροιας, με πολλούς ασθενείς ή συνοδούς που βρέθηκαν εκεί, να… θορυβούνται βλέποντάς τες στο προαύλιο.

Η αλήθεια είναι πως με την αρνητική τροπή που έχει πάρει η πορεία της πανδημίας στην χώρα μας σε συνδυασμό με τα κρούσματα της Ημαθίας που αυξάνονται δραματικά τις τελευταίες ημέρες, η θέα και μόνο στρατιωτικών σκηνών στο Νοσοκομείο, το μυαλό των περισσοτέρων πήγε… στο κακό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Veriotis.gr, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όμως το Νοσοκομείο της Βέροιας ακόμα… κρατά γερά!

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω ενός «υγειονομικού πολέμου» και εντός του Νοσοκομείου να δίνονται καθημερινά μάχες, αλλά προς αποφυγή αναστάτωσης, οι σκηνές του στρατού στήθηκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βέροιας για να εξυπηρετήσουν ως αίθουσες αναμονής.

Και αυτό γιατί, για την είσοδο ασθενών ή συνοδών στο Νοσοκομείο πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρό πρωτόκολλο για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Κάτι που δημιουργεί εύλογες καθυστερήσεις στην είσοδο, με αποτέλεσμα οι πολίτες να χρειάζεται να περιμένουν εκτός του Νοσοκομείου για αρκετή ώρα, ειδικά αν τύχει να φτάσουν ταυτόχρονα αρκετά περιστατικά, covid η όχι.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής και η αυξανόμενη προσέλευση, οδήγησαν την Διοίκηση του Νοσοκομείου στο να μεριμνήσει για την ασφαλή και στοιχειωδώς ανθρώπινη αναμονή των πολιτών.

Έτσι, τοποθετήθηκαν στέγαστρα, φωτισμός και ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα στους εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου, ενώ για επιπλέον μέριμνα, η Διοίκηση απευθύνθηκε στον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γούναρη.

Έτσι, με τη συνδρομή του στρατού δημιουργήθηκαν δύο νέοι χώροι αναμονής, με θέρμανση, φωτισμό και επαρκή αερισμό.

Δείτε εικόνες:

5 Comments

  • ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ……””” εντός του Νοσοκομείου να δίνονται καθημερινά μάχες”””………. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ε?? ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ … ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΩΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ … ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟ

  • Και εγώ προβληματίστηκα με την ανευθυνότητα σου. .Είσαι άσχετος και προσβλητικός..

  • Όσοι είναι ανεύθυνοι και προσβλητικοι αγνοηστε τους. BLOCK!

  • Επιτέλους, έκαναν και κάτι σωστό…. Καθόταν ο κόσμος με Covid και πυρετό έξω στο κρύο, που και καλά να ήσουν μια πνευμονια την αρπάζες στα σίγουρα….

  • Έπιασαν τόπο τα λεφτά που δίνονται για την υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *