ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ποιοι πωλητές θα συμμετάσχουν στο παζάρι της Αλεξάνδρειας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Ποιοι πωλητές θα συμμετάσχουν στο παζάρι της Αλεξάνδρειας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν οι έμποροι και οι πωλητές που θα συμμετάσχουν στο παζάρι της πόλης μας το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, μετά την αρίθμηση των θέσεων που έγινε πρόσφατα στη δημοτική αγορά, στο παζάρι το Σάββατο 14/11/2020 θα συμμετάσχουν όσοι έχουν ζυγό αριθμό θέσης.

Διαβάστε αναλυτικά:

Σύμφωνα με τον ΦΕΚ 4829/τ.β’/02-11-2020(Αριθμ.Δ1α/Γ.Π.οικ.69863) Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αναφέρεται:

  • Σε κάθε λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%), ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

Παράλληλα, θα συμμετέχουν βάσει οριστικής τοποθέτησης στις θέσεις που έχουν ορισθεί. Στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν οι παραγωγοί που ο αριθμός θέσης είναι ζυγός. Στις συμμετοχές και στις τοποθετήσεις δε θα γίνει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ.

Η λίστα των ονομάτων και η τοποθέτηση των συμμετεχόντων σε θέσεις παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *