ΤΟΠΙΚΑ posted by

BOSTON.GR: Οι αγαπημένες σου γεύσεις, στα χέρια σου σε λίγα λεπτά!

BOSTON.GR: Οι αγαπημένες σου γεύσεις, στα χέρια σου σε λίγα λεπτά!

Το BOSTON Breakfast, Coffee and more σας υποδέχεται καθημερινά στους δυο πανέμορφους χώρους του.

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο του 2018 με βασικό στόχο και σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον κόσμο που το επιλέγει, ποιοτικές γεύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα άριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν να το ακολουθήσουν στο ταξίδι του.

Απόλαυσε καθημερινά τις αγαπημένες σου γεύσεις με λίγα μόλις κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Κάνε Online την παραγγελία σου από το BOSTON.GR.

  • Δεν θέλεις να περιμένεις στην ουρά; Κάνε την παραγγελία σου πριν ξεκινήσεις από το σπίτι, διάλεξε Take Away και μέχρι να φτάσεις στο κατάστημα είναι έτοιμη να την παραλάβεις.
  • Δεν θέλεις να μετακινηθείς; Διάλεξε την επιλογή Delivery και σε λίγα λεπτά οι αγαπημένες σου γεύσεις είναι στην πόρτα σου.

Μη ξεχνάς την SUPER έκπληξη που έχει ετοιμάσει η επιχείρηση, όπου ένας τυχερός κάθε μέρα απολαμβάνει την παραγγελία του εντελώς δωρεάν οποιοδήποτε κι αν είναι το ποσό της παραγγελίας του! Κάνε την παραγγελία σου Online μέσω του κινητού ή του υπολογιστή σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός της ημέρας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up