ΤΟΠΙΚΑ posted by

Flashback στο 2018: Όταν οι Onirama τραγούδησαν στο Άναμμα του Δέντρου στην κατάμεστη Αλεξάνδρεια!

Flashback στο 2018: Όταν οι Onirama τραγούδησαν στο Άναμμα του Δέντρου στην κατάμεστη Αλεξάνδρεια!

Η σημερινή εικόνα με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη να ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο χωρίς κόσμο στο κέντρο ήταν στενάχωρη (κλικ ΕΔΩ).

Σίγουρα συνηθίσαμε το κέντρο της Αλεξάνδρειας γεμάτο τα προηγούμενα χρόνια, με μικρούς και μεγάλους να γιορτάζουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη.

Κάνουμε ένα flashback σήμερα στο 2018 όταν οι ONIRAMA τραγούδησαν μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος προλόγισε τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη που άναψε το δέντρο και στη συνέχεια οι ONIRAMA παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε και θυμηθείτε:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

 

 

5 Comments

  • Ο Σταυρής που είναι; ο Δελιοπούλος ειναι πρόεδρος ΚΕΔΑ;

  • ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΖΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΟΜΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ.ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΦΑΕ ΠΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΝΟΥ ΤΩΡΑ…..

    • Ένα είναι το σύνθημα που μας ενώνει “ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ!”
      Για ένα ενωμένο Κολοκοτρωνίτσι

  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΝΑΨΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΛΠΙΖΩ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  • ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΣΕ 5 ΜΕ 6 ΑΤΟΜΑ. ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *