ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έχεις φυσικό κατάστημα και θέλεις e-shop; Ευκαιρία να το αποκτήσεις δωρεάν!

Έχεις φυσικό κατάστημα και θέλεις e-shop; Ευκαιρία να το αποκτήσεις δωρεάν!

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα δίνει επιδότηση για τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης,

ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Tο μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά θα επιδοτηθούν 16.000 επιχειρήσεις, άρα οι πιθανότητες απόκτησης δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αυξημένες για όλους. Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αυξήθηκαν ραγδαία λόγω της καραντίνας.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία, αποκτήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εντελώς δωρεάν και αυξήστε τις πωλήσεις σας ανεξάρτητα με τη λειτουργία του φυσικού σας καταστήματος.

Η netExelixis του Θωμά Δούμα με έδρα την Αλεξάνδρεια, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σε συνεργασία με τον σύμβουλο επιχειρήσεων Ευθυμιόπουλο Ευάγγελο, η netExelixis σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Θωμάς Δούμας, netExelixis, Ναούσης 4, Αλεξάνδρεια
Τηλ: 2333024701

Ευάγγελος Ευθυμιόπουλος, Νικ. Πλαστήρα 35, Αλεξάνδρεια
Τηλ: 2333022492

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *