ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Το 2021 σε λίγο ανατέλλει με ανάμικτα συναισθήματα”

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Το 2021 σε λίγο ανατέλλει με ανάμικτα συναισθήματα”

Ευχές για το νέο έτος απέστειλε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης:

Το 2020,  ένας  χρόνος  δύσκολος, ένας χρόνος φόβου, πόνου και αβέβαιου μέλλοντος για όλη την ανθρωπότητα, μας αποχαιρετά.

Ζήσαμε και ζούμε μια διαφορετική κοινωνική, οικογενειακή και προσωπική κατάσταση.

Στον ερχομό του Νέου Έτους και πάλι δεν θα συναντηθούμε σε κάποιο γιορτινό τραπέζι με τους δικούς μας ανθρώπους.

Δε θα μπορούμε να χαρούμε όπως θα θέλαμε ή να είμαστε ξένοιαστοι, όταν δεκάδες συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι προσπαθούν να τους σώσουν.

Το 2021 σε λίγο ανατέλλει με ανάμικτα συναισθήματα.

Το κεντρικό νόημα του Νέου Χρόνου θα πρέπει να είναι η ίδια η Ζωή και έχουμε όλοι μας ευθύνη και υποχρέωση να την προστατέψουμε και με τη συμπεριφορά μας και με την αγάπη για τον άλλο να της δώσουμε την αξία που της ταιριάζει .

Είναι ανάγκη στο νέο χρόνο να δώσουμε ουσιαστικό περιεχόμενο στις έννοιες της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και να τις μετατρέψουμε σε μια διαρκή ανάγκη .

Νοερά οι πρώτες ευχές μας για το 2021 όπως και η σκέψη όλων μας θα πρέπει να είναι κοντά σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που στους χώρους υγείας μοχθούν και αγωνίζονται ,σε αντίξοες συνθήκες , με κίνδυνο τη ζωή τους στηρίζοντας όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες και όλους , Χαρούμενο το 2021 με Υγεία , προσωπική και οικογενειακή  χαρά και ευτυχία και  ευχές  για  γρήγορη  επιστροφή   σε  ένα  καλύτερο αύριο,  που  δεν  θα  κυριαρχεί  ο πόνος και ο φόβος  αλλά  η  όρεξη  για  δουλειά  και   δημιουργία.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *