ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ακυρώθηκε το πρόστιμο στον γιατρό του Νοσοκομείου Βέροιας για άσκοπη μετακίνηση

Ακυρώθηκε το πρόστιμο στον γιατρό του Νοσοκομείου Βέροιας για άσκοπη μετακίνηση

Σβήστηκε το πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση στον γιατρό του Νοσοκομείου Βέροιας.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στον γιατρό την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2020 στα διόδια των Μαλγάρων (κλικ ΕΔΩ).

Μετά από παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και τις άμεσες ενέργειες του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα η παράβαση ακυρώθηκε και πλέον δεν υφίσταται το πρόστιμο.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Βέροιας Παυλίδης Αθηνόδωρος την Κυριακή ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βέροια όπου εργάζεται, για να κάνει την εφημερία του στο νοσοκομείο.

Κατά τον έλεγχο στα διόδια των Μαλγάρων οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, καθώς δεν είχε το σχετικό έντυπο μετακίνησης εργαζομένων, αλλά είχε την ταυτότητα μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και τον σχετικό πίνακα εφημεριών του νοσοκομείου, όπως αποδεικνυόταν ότι κινούνταν για εργασία και όχι για… άσκοπος λόγους.

Την καταγγελία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας. «Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας καταδικάζει το συμβάν και κάνει λόγο για «υπερβολική αυστηρότητα» από πλευράς των Αρχών.

Τον συγκεκριμένο γιατρό και άλλους 21 υγειονομικούς είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσα στο Δεκέμβριο και ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας για την προσφορά τους και την στήριξή τους στο ομώνυμο νοσοκομείο.

Πηγή: Veriotis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up